Umut'un katili yakalalandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde iki ay önce parkta oynarken serseri kurşunun hedefi olup hayatını kaybeden altı yaşındaki Umut Ceylan'ın katil zanlısı olduğu öne sürülen bir kişinin polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Umut'un katili yakalalandı

800 POLİS ARIYORDU

İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay’ın talimatıyla alarma geçen poliste, olayla ilgili çalışanların sayısı 800’e yaklaştı. Gelen ihbarlar doğrultusunda, şüpheli 5 eve savcılık izniyle baskın yapıldı ancak bir sonuç elde edilemedi. Emniyet Müdürü Ali Bilkay, “Özellikle o bölge ve yakın çevresinde oturan kişilerin, duyarlılık göstererek ihbarda bulunmalarını bekliyoruz” dedi. Umut Ceylan’ın ailesinin en büyük destekcilerinden birisi de, torununu 2003’te Foça’da yine maganda kurşunuyla kaybeden Ali Stair Girimason’un Avukat dedesi Tuncay Eşsizhan oldu. 

"O KATİLİ BULUN" DEMİŞTİ

Umut Ceylan’ın annesi Gülhan Ceylan, “O katili bulun” diye yetkililere çağrıda bulunmuştu. Doğduğu günden beri oğlunu “Umut Ağabey” diye sevdiğini söyleyen Baba Ufuk Ceylan da “Televizyondan izlerken başına bu tür olaylar gelen aileler için üzülürdük. Biz de o acıyı yaşadık" demişti