Ünlü avukata 'hırsızlık' şoku!..

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un avukatı Betül Ayberk'in düğününde, pırlanta küpesi ile cüzdanındaki bir miktar para çalındı. Ünlü avukat, bir davetli tarafından hırsızlıkla suçlandığı gerekçesiyle tehdit edilince savcılığa başvurdu...

Ünlü avukata 'hırsızlık' şoku!..
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un avukatı Betül Ayberk, düğününde hırsızlık şokuyla karşı karşıya kaldı.

Ayberk, 26 Ekim 2015 günü Ortaköy Princess otelde dünyaevine girdi. Fotoğraf çekimi için eşiyle otel lobisine inen Ayberk, yeniden gelin odasına çıkınca pırlanta küpeleri ve cüzdanındaki bir miktar paranın çalınmış olduğunu fark etti. Düğün esnasında huzursuzluk çıkmaması için hırsızlık olayından kimseye bahsetmeyen ve gelin odasına girip çıkan herkesin üzerleri ve çantalarının aranması teklifini reddeden Ayberk, tören sonrası İstanbul dışından gelen misafirlerle lobide bu konuyu konuştukları sırada, E.Ç., kendisinin suçlandığını öne sürerek tartışma başlattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Otelde seslerin yükselmesi ve başlayan tartışmanın büyümesi sonrası oteli terk eden E.Ç.'nin Ayberk'in telefonuna sesli mesaj göndererek kendisine ve eşine hakaret ve tehdit içerikli mesajlar attığı iddia edildi. Mesajlardan rahatsız olan Ayberk, kendisini ve eşini tehdit ederek hayati endişe yaratan akrabasından şikâyetçi oldu.

Mesajlar savcılığa delil olarak sunulurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.