Ünlü isimler sandık başında!

Megastar Tarkan, 16 Nisan Referandumu için oyunu Sarıyer, Çamlık Sitesi Yönetim binasında kullandı.

Ünlü isimler sandık başında!
Sözcü'de yer alan habere göre Seçmen Bilgi Kağıdı ve kimliği ile saat 09.00´da sandığa gelen Tarkan, çevredekilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Tarkan seçmen bilgi kağıdı ile gazetecilere poz verdi.

Seçmenlerle birlikte sıraya giren Tarkan, sırası geldiğinde 1249 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Ünlü sanatçı oyunu attıktan sonra sandığın başında “Hayırlısı Olsun” dedi.

Çıkışta çevredekiler Tarkan ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Tarkan, fotoğraf isteklerini geri çevirmedi. Tarkan, gazetecilerin soruları üzerine, “Bir vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Oyumu verdim. Gidiyorum” ifadelerini kullandı.

Ünlü isimler sandık başında!

SOSYAL MEDYA FENOMENİ NUSRET’TEN İLGİNÇ OY KULLANMA

Yayımladığı videolarla sosyal medyada birden bire ün kazanan ve instagram’da 6 milyona yakın takipçisi olan Nusret Gökçe oyunu oyunu kullandıktan sonra yayınladığı fotoğrafı ile yine şaşırttı.

Ünlü isimler sandık başında! - Resim : 2

Sandık görevlilerinin şaşkın bakışları arasında oyunu 'tuzlama' hareketiyle atan Nusret Gökçe’ye yüzlerce yorum yapıldı.

İbrahim Kutluay, Belçim Bilgin ve Candan Erçetin, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullandı.

İLKER AKSUM, MÜHRÜ OY KULLANDIĞI BÖLÜMDE UNUTTU

Ünlü oyuncu İlker Aksum, sevgilisi manken Şeyma Şener ile birlikte sabah saatlerinde oy kullanmak için evinin yakınında bulunan Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geldi.

Aksum oyunu kullandıktan sonra mührü unutunca yeniden oy kullanılan bölüme girdi.