Ünlü isimlerden Vatan Şaşmaz'a son görev

Sunucu ve oyuncu İpek Tanrıyar, Vatan Şaşmaz'ın cenazesinde gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü isimlerden Vatan Şaşmaz'a son görev
Milliyet'te yer alan habere göre Vatan Şaşmaz'ın ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri, Beşiktaş'ta otel odasında korkunç bir cinayete kurban giden ünlü sunucuya son görevlerini yerine getirmek için bir araya geldiler.

Cenaze namazı için Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Ferdi Akarnur, Yusuf Adalı, Metin Uca, Melike Öcalan, Yaşar Alptekin, Saruhan Hünel gibi çok sayıda ünlü isim ve sevenleri camiye akın etti. 

Sunucu ve oyuncu İpek Tanrıyar, Vatan Şaşmaz'ın cenazesinde gözyaşlarını tutamadı.

SON SAHNEYİ BİRLİKTE OYNAMIŞLARDI

Vatan Şaşmaz'ın oynadığı dizideki rol arkadaşı ve son sahnede birlikte yer aldığı Ferdi Akarnur da erken saatlerden itibaren camideydi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Akarnur, "10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı" şeklinde konuştu. 

Ünlü isimlerden Vatan Şaşmaz'a son görev

Cenazeye katılan Burcu Esmersoy'un oldukça üzgün olduğu görüldü.

Ünlü isimlerden Vatan Şaşmaz'a son görev - Resim : 2

"Kardeş gibiydi" diyen Mehmet Auf ise daha bir gün önce konuştuklarını söyleyerek, “Allah rahmet eylesin diyorum çok üzgünüz. Valla çok acı bir tesadüf çünkü sette son bir yemek yendi yani öyle bir sahne vardı. Veda yemeğiymiş, bir gün önce de konuştuk. Kapanışmış o konuşma o yüzden hala titriyorum bu konuda. Haberi internet üzerinden aldım. İnanmadım. Başta bir inkar süreci oluyor keşke tersi olsa diye ama gerçek söylenecek bir şey yok. Tüm ailesine sabır diliyorum” diye konuştu.