Ünlü isimlerin ortak hayali!..

‘Balım’ adlı müzikalle sahneye çıkmaya hazırlanan Özge Borak’tan sonra birçok ünlü isim de müzikal projesinde yer almak istediğini açıkladı.

Ünlü isimlerin ortak hayali!..
Bugün Gazetesi'nden Okan Işık'ın haberine göre Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak, şimdiden hazırlıklara başladığını söylerken, Beren Saat, Fahriye Evcen ve Ezgi Mola gibi ünlü oyuncular da yıllardır müzikal hayali kurduklarını belirtti.

FAHRİYE EVCEN: Dans edip şarkı söylemeyi çok seviyorum

Dans edip şarkı söylemeyi çok sevdiğini söyleyen Fahriye Evcen, “Müzikalleri büyüleyici buluyorum. Bir gün mutlaka iyi bir müzikalde sahneye çıkma hayali kuruyorum. Sesim caz ve türküye çok yatkın” diye konuştu.   

BEREN SAAT: Çocukluk hayalim

En bü­yük ha­ya­lim bir mü­zi­kal­de oy­na­mak. Ço­cuk­lu­ğum­dan iti­ba­ren mes­le­ki ha­yal­le­rim ara­sın­da mü­zi­kal var­dı. Öl­me­den ön­ce mut­la­ka gör­kem­li bir mü­zi­kal­de oy­na­mak is­ti­yo­rum.   

IŞIN KARACA: Eğitimini aldım 

Eği­ti­mi­ni mü­zi­kal oyun­cu­luk üze­ri­ne alan Işın Ka­ra­ca, “Ha­yal­le­rim­den bi­ri, sah­ne­de tüm ye­te­nek­le­ri­mi ser­gi­le­ye­bi­le­ce­ğim bir mü­zi­kal­de oy­na­ma­k” di­ye ko­nuş­tu. 

EZGİ MOLA: Hiçbir müzikali kaçırmam  

Yurtdışında ve Türkiye’de sahnelenen müzikalleri kaçırmamaya özen gösterdiğini vurgulayan  Ezgi Mola, “Heyecanlandıran bir proje olursa, ben de bir müzikalde oynamak isterim” dedi.  

VOLKAN KONAK: Bir müzikal bir de film yapacak

Ku­ze­yin Oğ­lu la­kap­lı sa­nat­çı Vol­kan Ko­nak, 2015’te yıl­lar­dır ha­ya­li­ni kur­du­ğu mü­zi­ka­li sah­ne­le­ye­ce­ği­ni açık­la­dı. Ha­zır­lık­la­ra baş­la­dı­ğı­nı be­lir­ten Ko­nak, “Ay­rı­ca bir de si­ne­ma pro­jem var. Film bir Ka­ra­de­niz öy­kü­sünü anlatacak­” de­di.