Ünlü kadın oyuncu tanınmaz halde!..

İlk estetik operasyonunu henüz 32 yaşındaşken geçiren oyuncu, yüzüne uygulattığı estetik yöntemler nedeniyle kelimenin tam anlamıyla tanınmaz hale geldi!..

Ünlü kadın oyuncu tanınmaz halde!..

Gösteri dünyasında özellikle Hollywood'da 35 yaşını geçen kadın yıldızların üzerindeki psikolojik baskı ünlü oyuncu Lara Flynn Boyle'u bu hale getirdi. Dolgu yüzünden öne doğru şişen dudaklarıyla meraklı bakışları üzerinde toplayan Lara Flynn Boyle, güneş gözlüklerini çıkarmadı.

İlk estetik operasyonunu henüz 32 yaşındaşken geçiren Lara Flynn Boyle yüzüne uygulattığı estetik yöntemler nedeniyle kelimenin tam anlamıyla tanınmaz hale geldi. 43 yaşındaki Flynn Boyle, önceki gün Los Angeles'ta objektiflere takıldı.

Fazla botoks ve silikondan tamamen şekil değiştirmiş yüzü bir yana dökülen saçları da dikkatlerden kaçmadı. Hollywood'un en ünlü estetik kurbanlarından biri olan Boyle hakkında plastik cerrah Anthony Youn geçen yıl verdiği bir röportajda şunları söylemişti: "Flynn Boyle'un yüz derisi sanki erimiş gibi. Bu deri kaybı yüzünden de sanki pörsümüş bir lastik gibi görünüme bürünmüş."

Lara Flynn Boyle da bir röportajında, "Artık yavaş yavaş modamın geçtiğini biliyorum. Belli bir yaşın üzerindeki kadın oyuncular için Hollywood'da çok az rol var. Bazen en seksi erkekler listelerinde 40, 50 hatta 60 yaşlarındaki erkekleri görebilirsiniz. Ama böyle bir listede 40'lı yaşlarındaki kadınlar asla yer almaz" demişti.


SABAH İNTERNET SİTESİ