Ünlü kadın popçu hakkında şok eden sözler!..

Bir dönem fırtınalı aşk yaşadığı eski erkek arkadaşından, ünlü kadın popçu hakkında akıl almaz sözler...

Ünlü kadın popçu hakkında şok eden sözler!..
Chris Brown: "Rihanna sektördeki herkesle yattı!"

Rihanna'nın bir dargın bir barışık olduğu eski sevgilisi Chris Brown, ünlü şarkıcı hakkında yazdığı son şarkısında sessizliğini bozdu.

Barbadoslu pop yıldızı Rihanna ve rapçi Chris Brown yıllarca yaşadıkları fırtınalı bir ilişki şarkı sözlerine konu oldu. Chris Brown son şarkısında Rihanna'ya ağır hakaret etti. Geçtiğimiz yıllarda Chris Brown`ın Rihanna`ya yumruk atmasının ardından çift tekrar bir araya gelmişti. İkinci beraberlikleri de uzun sürmeyen Rihanna ve Chris Brown tekrar ayrıldı.

Bu yılın başlarından bu yana Vietnam asıllı model Karrueche Tran ile beraber olan Chris Brown yeni şarkısı 'I`m Still'in sözlerinde hem Rihanna`ya hem de Tran`e yer veriyor.

İngiliz basınından Daily Mail`in haberine göre şarkıda, "Artık 24 yaşındayım. Evet yaşlanıyorum. Ama kalbimin soğumasına aldırmıyorum. Sektördeki herkes benim k...ğı s..ti. Tüm arkadaşlarım sana söylemiştim dedi" diyor.

Şarkının devamı iki kez düşündürüyor. Yeni sevgilisi Karrueche Tran`den bahsettiği açıkça belli olan kısım da Brown, şöyle devam ediyor: "G.. kıçlı herif nefret etmeyi bırak. Hepiniz kıskanıyorsunuz çünkü sıradan o...puları s..iyorsunuz. Hiçbir şey benim Asyalı sevgilimden daha iyi değil."

AKŞAM İNTERNET SİTESİ