Ünlü kadınların ortak özelliği!

Birçok ünlü isim bugünkü görünüşüne estetik ameliyatlarla kavuşurken, doğallıktan yana olanların sayısı da hiç de öyle azımsanacak düzeyde değil.

Ünlü kadınların ortak özelliği!
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre üstelik çok kişiye göre ‘kusurları’ olmasına rağmen yüzlerine bıçak değdirmiyorlar. İşte kemerli burunlarıyla dikkat çeken ancak doğal güzellikten yana olan magazin dünyasının ünlüleri…

BERGÜZAR KOREL

Bıçak değdirmiyor


Korel, burnu kemerli olmasına rağmen estetik ameliyattan kaçınıyor. Her zaman doğallıktan yana olan ve burnunun yüzüne yakıştığını belirten ünlü oyuncu, yüzüne hiçbir şekilde bıçak değdirmek istemiyor.

ÇAĞLA ŞIKEL

Burun kemiğim değil ışığım önemli


Çağla Şıkel, “Burnum biraz yamuk diye gidip estetik olabilirdim ama yaptırmadım. Ekranda kötü görünebilir ama bu beni hiç rahatsız etmiyor. Benim için burun kemiğim değil, ekrandaki ışığım önemli” diyor.

SEMA ŞİMŞEK

Yüzümün bir anlamı kalmaz


Burnunun kemerli olmasına kendisinin sebep olduğunu söyleyen Şimşek, "Küçükken sürekli  işaret parmağımla burnumu ellerdim. Sanırım deforme olmasına neden oldum. Ameliyat olsaydım sadece güzel olurdum ama yüzümün bir anlamı kalmazdı” dedi.

HANDE SUBAŞI

Karakteristik duruyor


Subaşı, küçükken geçirdiği kaza sonucu kemerli bir buruna sahip olmuş. Düşüp burnunu çarptığını söyleyen Subaşı, “Yıllar geçtikçe çarptığım yerdeki kemik sivrilmeye başladı. Estetiği düşündüm ama yaptırmadım. Doğallıktan yanayım. Hem herkes  burnumun karakteristik durduğunu söylüyor” dedi.

TUBA ÜNSAL

Bana yakışıyor


Burnunun büyük olduğunu her fırsatta dile getiren Ünsal da estetik operasyona sıcak bakmıyor. Ünsal, burnunun kendisine yakıştığını ve kendisini böyle beğendiğini söylüyor.