Ünlü mekana kurşun yağmuru!

Ünlü iş adamı Erol Tabanca'ya ait Alaçatı'daki Fogo restoran dün gece 22.30 da kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı.

Ünlü mekana kurşun yağmuru!

İki kişi olduğu iddia edilen saldırganlar olay yerinden koşarak kaçarken, restoranda yemek yiyen  e–giyim markası “Think+”nın kurucu ortağı 35 yaşındaki Selim Onan sağ ayak bileğinden vurularak yaralandı.
 
Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Alaçatı dün gece kurşunların hedefi oldu. Yeni Mecidiye mahallesinde bulunan ve İstanbul sosyetesinin vazgeçilmez adresi Fogo Restoran kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısının hedefi oldu. Ünlü iş adamı Erol Tabanca'nın bu yıl hizmete açtığı restoranın en kalabalık olduğu saatte gerçekleşen kurşunlu saldırı sonrasında, saldırganlar koşarak kaçarken olay sonrasında iş adamı 35 yaşındaki Selim Onan ayağından yaralandı. Yaralıyı almak için gelen ambulans dar sokaklar ve masalar nedeniyle mekana dakikalarca ulaşamazken ikinci bir ambulans çarşı içerisinden olay yerine intikal etti.

Çeşme Alper Çizgenakat devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan yaralı iş adamı 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olayın ardından olay yerine gelen ve boş kovanları bulmaya çalışan polis kapıda 5 adet kurşun izini tespit ederken saldırganların yakalanması için geniş çaplı tahkikat başlattı.

İhbar üzerine restorana kısa sürede ulaşan polis ekipleri, saldırganları yakalamak için peşlerine düştü. Yaralanan Selim Onan ise Dokuz Eylül Hastanesi'nde tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.