Ünlü modelleri podyum heyecanı sardı!

‘‘Sonsuz’’ koleksiyonu, 8 Eylül Salı günü gerçekleşecek defilesi ile moda severlerle buluşuyor.

Ünlü modelleri podyum heyecanı sardı!
Sözcü'de yer alan habere göre bu özel defile öncesi, fotoğrafçı Serhat Hayri’nin objektifine poz veren 3 ünlü isim Çağla Şikel, Wilma Elles ve Merve Büyüksaraç güzellikleriyle büyüledi…

Güzellerin giydiği mini dantelli elbise, uzun yelek pantolonlu takım, kırmızı pantolon ceketler en çok dikkat çeken tasarımlar oldu.

Cengiz Abazoğlu: "Türkiye’nin 3 güzel model ve oyuncusu kıyafetlerime hayat verdi"

Abazoğlu bu projesiyle ilgili şöyle konuştu: "Koleksiyonumun adı gibi sonsuz güzellikte kadınlar… Hepsi çok sevdiğim arkadaşım. Çağla ile çok uzun yıllardır beraberiz, vazgeçemeyeceğim isimlerden biri… Benim için yeri çok ayrı özel bir kadın… Wilma çok iyi bir oyuncu ve son 4 yıldaki tüm defilelerimde yer aldı daha yeni anne oldu. Doğumundan 30 gün sonra kusursuz fiziğiyle kamera karşısına geçti. Merve naif ve sade güzelliği olan ruhu da kendi gibi güzel arkadaşım. Çekim bahanesiyle çok güzel bir buluşma oldu. 8 Eylül defilesi için çok heyecanlıyız."

ÇAĞLA ŞIKEL: Arkadaş ortamına gelmiş gibiyim, tasarımları bende ilk defa burada gördüm, çok şık ve zamansızlar… Hep beraber bu güzel çekimde çok eğlendik. Hem sohbet hem iş…

WİLMA ELLES: İlk podyum deneyimim adL+Cengiz Abazoğlu ile oldu ve yine doğum sonrası ilk kez adL+Cengiz Abazoğlu ile podyumda olacağım, benim için çok özel… Koleksiyonun ismine bayıldım ‘‘Sonsuzluk’’ geniş kapsamlı bir kelime ve bunu bütün tasarımlarda görebiliyor ve hissedebiliyorum harika bir koleksiyon olmuş.

MERVE BÜYÜKSARAÇ: Türkiye güzellik yarışmasından sonra tacımı devrederken Cengiz’in muhteşem bir tasarımını giymiştim. Beyaz elbise içinde kendimi kuğu gibi hissetmiştim. Çekimde giydiğim her kıyafet için bu daha güzel diye giydim. Güzel bir şov olacak, bizde çok heyecanlıyız.