Ünlü oyuncular ters köşe yaptı!

Tüzünataç, Nejat İşler'i unuttu. İmirzalıoğlu da Kübra Küçük'ü bıraktı. Ünlü ikilinin yolları Marmaris'te kesişti! Berrak ile Kenan'ın iskeledeki romantizmi aşk, filmlerini aratmadı.

Ünlü oyuncular ters köşe yaptı!
Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre ne Bodrum ne Çeşme, yılın aşkı önceki gün Marmaris'te ortaya çıktı. Bu ilişkinin kahramanları ise kadınların gözbebeği, milyonların hayran olduğu yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile güzelliği dillere destan, birçok erkeği peşinden koşturan Berrak Tüzünataç. Daha geçtiğimiz hafta manken sevgilisi Kübra Küçük ile Bodrum'da aşk tatiline çıkan İmirzalıoğlu, önceki gün Tüzünataç'la birlikte Marmaris'te objektiflere takıldı. Nejat İşler'i en kötü günlerinde bile yalnız bırakmayan güzel oyuncunun kalbini, Kenan İmirzalıoğlu çaldı.

ROMANTİZM DORUKTA

Marmaris'te bir otelde kalan ikili, önceki gün iskelede loca tuttu. Objektiflerden habersiz olan ünlü oyuncular, gözlerden uzak romantik anlar yaşadı. Birbirine attıkları aşk dolu bakışlarıyla dikkat çeken ikili, gün boyu hiç ayrılmadı. Birlikte yürüyüş yapıp denize giren İmirzalıoğlu ve Tüzünataç daha sonra localarında uyuyarak dinlendi. İki ünlü ismin bu anlarını görenler ise, "Yılın aşk filmi Marmaris'te çekiliyor" yorumu yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu, Berrak'ın yanına giderek bacaklarını okşadı. Aşktan yüzü gülen Berrak Tüzünataç ve Kenan İmirzalıoğlu, localarında mutluluk sarhoşuydu.

Hafta sonunu birlikte geçiren aşıklar, tekne turuna çıkarak koyları gezdi.

Daha önce 'Ejder Kapanı' isimli filmde birlikte rol alan Berrak Tüzünataç ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sevişme sahneleri olay yaratmıştı. İkili, Ezel dizisinde de birlikte oynadı.