Ünlü oyuncuların inşaat telaşı!..

Tiyatrocu Şevket Çoruh, Kadıköy’de açacağı Baba Sahne için inşaattan çıkmazken, Gürkan Uygun da Bodrum’da mekanını yeni sezona hazırlıyor.

Ünlü oyuncuların inşaat telaşı!..
Mustang’ini satışa çıkardı

Vatan'dan Umut Ünver'in haberine göre tiyatrocu, oyuncu Şevket Çoruh önceki gün City’s AVM’deydi. Şimdilik bu kadar sinema ve TV dizisi yeter diyen Çoruh “Tiyatroya hizmet etmeliyiz” dedi.  Kadıköy’ de satın aldığı Baba Sahne’nin inşaat işleri ile uğraştığını belirten Çoruh “Daha önce de iki İnşaat filmi çektim anlarım bu işlerden” şeklinde konuştu. Çoruh daha önce de 1966 modal Mustang’ini fiyatından aşağıya 80 bin dolara (213 bin lira), 1962 Thunderbird aracını ise 85 bin dolara (227 bin 500 lira) Instagram’dan satışa çıkarmıştı.

Testere Memati

Oyuncu Gürkan Uygun, Bodrum Gümüşlük’te sahibi olduğu mekanını yeni sezona kendisi hazırlıyor. Uygun, önceki gün Gümüşlük’teki mekanında personeliyle çalışırken görüntülendi. Sandalyeleri tamir eden, kumaşlarını yenileyen Uygun’un mekan içinde bulunan ağacın süslemelerine engel olan kuru dallarını ağaca çıkarak testereyle kendisi kesti.