Ünlü reklamcı mahkemelik oldu

Topuklu ayakkabı, ölçüsüz kahkaha ve cinsel birliktelik sesleri mahkemelik oldu..

Ünlü reklamcı mahkemelik oldu

Ulus’taki bir sitede oturan reklamcı Z.S.U., topuklu ayakkabı, ölçüsüz kahkaha ve cinsel birliktelik sesleri nedeniyle tartıştığı üst kat komşusu M.L.F ile mahkemelik oldu

İSTANBUL Ulus’taki lüks bir sitede yaşayan yönetici M.L.F. (32), geçtiğimiz ay savcılığa yaptığı başvuruda, alt kat komşusu Z.S.U.’nun gürültü yaptığı iddiasıyla kapısına geldiğini, herhangi bir olay çıkmaması için kapıyı açmadığını belirterek “Bana ‘Ahlaksız, o...u, terbiyesiz kadın, aç kapıyı sizi öldüreceğim, yeter yaptıkların’ diye tehditte bulundu. Evime devamlı başka erkekleri alarak seks yaptığım şeklinde iftira attı” diyerek şikâyetçi oldu.

AYAKKABI SESİ

Savcılık tarafından ifadesine başvurulan reklamcı Z.S.U. (32) ise ifadesinde, eşi ve 8 aylık bebeği ile birlikte taşındığı evin üst katına yaklaşık 2 ay önce kiracı olarak gelen M.L.F. isimli komşusunun, sabah saat 06.00’dan başlayıp gece yarısına kadar gürültü yaparak rahatsızlık verdiğini öne sürdü. Üst kat komşusunun taşındığı günden bu yana topuklu ayakkabı sesi, küfür, masa ve koltuk çekmeleri, çığlıklar, ölçüsüz kahkaha ve cinsel birliktelik sesleri nedeniyle rahatsızlık duyduğunu belirten Z.S.U., bunun için ev sahibi ve yönetici aracılığıyla haber yollasa da bir yanıt alamadığını kaydetti.

Son günlerde gürültülerin daha da artması üzerine 9 Aralık günü uyarmak amacıyla kapısına gittiğini, ancak kimsenin kapıyı açmaması üzerine apartmanın dahili görüşme yapılabilen telefonundan kendisine ulaştığını, rahatsızlığını anlatınca kendisine “S...tir git o...u karı” diye küfürler ettiğini anlattı. Genç kadın, “Kendisinden şikâyetçi olmamıştım, ama apartman sakinleri olarak verdiği rahatsızlık nedeniyle imza toplayarak noterden ihtar yolladık. Bana hakaretlerde bulunup aile huzurumuzu kaçırdığı için kendisinden şikâyetçiyim” dedi Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonunda iddianame hazırlandı. İddianamede, Z.S.U. hakkında tehdit ve hakaret suçlarından 4 yıla kadar, M.L.F. hakkında ise 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

Canan İSPİR/AHT