Ünlü sanatçılardan anlamlı tavır

Ünlü sanatçılar çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla tasarlanan proje için çok özel fotoğraflar çektirdi.

Ünlü sanatçılardan anlamlı tavır

Çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla "Kalbim Seninle Projesi" tasarlandı. İlki gerçekleştirilen projenin yapımcılığını Selçuk Kaya ve Başak Çokan, sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya üstlendi. Okyanus Kolejleri'nin destek verdiği projenin fotoğraflarındaki imza ise usta sanatçı Yaşar Saraçoğlu'na aitti.

ÜNLÜLERDEN ANLAMLI TAVIR

Projenin fotoğraf çekimlerine Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çifti kızları Zeyno ile Esra Erol da oğlu İdris Ali ile katıldı. Fotoğraflanan diğer ünlü isimler ise şöyle: Mustafa Sandal-Emina Sandal, Selçuk Yöntem, Demet Şener, Mehmet Ali Erbil, , Perihan Savaş, Oya Başar ve Levent Özdilek...

ANNE OLMAM GEREK

Okyanus Koleji öğrencileriyle röportaj da yapan ünlü şarkıcı Deniz Seki, "O bebeklerle fotoğraf çektirirken, anne olmadığım için üzüldüm. Ben de anne olmak isterim" dedi.

AİLE BOYU DESTEK

Yeşim Salkım-Hakan Eratik çifti kızları Ada ile, İvana Sert ise oğlu Ateş'le fotoğraf çektirdi. Tüm yıl boyunca farklı mekanlarda sergilenecek projeye destek veren yakışıklı oyuncu Burak Hakkı, "Böyle bir projede yer almaktan dolayı çok mutuluyum" dedi.