Ünlü türkücü Latif Doğan'a 'Rus gelin' şoku!

Türkücü Latif Doğan'ın Rus gelini Aleyna Doğan, kendisini darp eden eşi Seydi Vakkas'tan şikayetçi oldu. Rus gelin, kayınpederi Latif Doğan içinde "Konser gelirlerini FETÖ'ye bağışlardı" dedi.

Ünlü türkücü Latif Doğan'a 'Rus gelin' şoku!
Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre Rus gelin Aleyna Doğan, kendisini darp eden eşi Seydi Vakkas'tan şikayetçi oldu. Aleyna, kayınpederi olan türkücü Latif Doğan'ı da, "Konser gelirlerini FETÖ'ye bağışlardı" diye karakola ihbar etti.

Yürütülen soruşturmada, Doğan'ın örgüt üyeliği tespit edilemedi.

EŞİM ŞİDDET UYGULUYOR DİYEREK ŞİKAYETÇİ OLDU

Türkücü Latif Doğan'ın oğlu Seydi Vakkas Doğan, 2013'te Rus vatandaşı Aleyna ile evlendi. Aleyna, bir süre sonra "Eşim bana şiddet uyguluyor" diye şikayetçi oldu. Oğul Doğan, yaralama suçundan yargılanmaya başlarken; gelin bu kez de polis merkezine giderek kayınpederini ihbar etti.

LATİF DOĞAN GELİRİNİ FETÖ'YE Mİ BAĞIŞLADI?

Rus gelin, "Kayınpederim 15 Temmuz'da darbe yanlısı mesaj yayınladı. Konser gelirlerini de FETÖ'ye bağışlıyordu" dedi. Savcılık hemen soruşturma başlattı.

Ancak ünlü türkücünün Bylock kaydının, örgütle iltisakının ve irtibatının bulunmadığı tespit edilince dosya takipsizlikle sonuçlandı.