Ünlü türkücü sevilen diziye konuk oldu

“Urfalıyam Ezelden” yeni bölümünde ünlü türkücü Bülent Serttaş’ı ağırlıyor.

Ünlü türkücü sevilen diziye konuk oldu

Kanal D’nin başrollerini; Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert , Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya’nın paylaştıkları, ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelen ve izleyicilerden tam not alan yeni dizisi “Urfalıyam Ezelden” ikinci bölümünde ünlü türkücü Bülent Serttaş’ı ağırlıyor.

“Sarhoş İrfan” İstanbul’a gelirse

Sarhoş İrfan, Urfa sıra gecelerinin önemli seslerinden biridir. Sesi ve namı Urfa’yı saran Sarhoş İrfan’ın İstanbul’a ziyarete gelmesi aradığı solisti bulumayan Memed ve ailesinin de umudu olur.  Ancak işler hiç de Memed’in planladığı gibi gitmeyecek, İrfan ortalığı karıştıracak ve toplamak Cemal’e düşecektir.

Urfalıyam Ezelden’e konuk oyuncu olarak katılan ünlü türkücü Bülent Serttaş dizi ile ilgili şunları söyledi:

Bülent Serttaş: “Sette herkes diziyi yaşıyor”

“Sette herkes dizide yaşanan anı yaşıyor ve birbirlerine dizideki karakterlerin isimleriyle hitap ediyor.” diyen Bülent Serttaş, bu durumun yapılan işin ciddiyetine şahit olmasını sağladığını belirtti. Serttaş, başta Bülent İnal olmak üzere tüm oyunculara teşekkür ettiğini ekledi.

“Dizi tam not aldı”

Konuk olarak ikinci bölümünde yer aldığı Urfalıyam Ezelden dizisinin ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldığını belirten Bülent Serttaş, dizinin hem hikayesiyle hem oyuncuların performansıyla her hafta merakla beklenen bir dizi olacağını söyledi.