Ünlülerin hakları iflas masasında

İflas eden Kiss Müzik'e ait birbirinden ünlü sanatçıların albümlerinin yapımcılık ve eser işletme belgeleri iflas masası tarafından 750 TL ve 10 bin TL arasında değişen bedellerle satışa çıkartıldı.

Ünlülerin hakları iflas masasında
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesince 2003'te iflasına karar verilen Kiss Kanal İstanbul Süper Stereo Müzik ve Gıda A.Ş.'nin tasfiye işlemlerini yapan İstanbul 2. İflas Dairesi, birbirinden ünlü isimlerin müzik işletme belgelerini ve bu belgelerden kaynaklanan hakların satışına karar verdi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı 2. İflas Müdürlüğü odasında ilk satış 13 Ağustos, ikinci satış ise 28 Ağustos'ta gerçekleşecek. Satışa çıkartılan 34 eser 2000-2003 yılları arasında üretildi.

Satışa çıkartılan albümler arasında ünlü yorumcu Edip Akbayram'ın 'Selam Olsun', Zerrin Özer'in Z-REMİX ve Bir Zerrin Özer Arşivi, Fatih Kısaparmak'ın 'Bu Dağ Ne Rüzgarlar Gördü', 2013'te hayatını kaybeden Ferdi Özbeğen'in 'Kandil', Ayşegül Aldinç'in 'Nefes', geçirdiği kaza nedeniyle 4 yıldır tedavisi devam eden Kenan Işık'ın Kenan Işık şiir albümü bulunuyor.

HABERİN GENİŞ AYRINTISINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...