ÜNLÜLERİN SEKS HAYATLARI

"Özellikle ipek eşarplarla yatağa bağlanmayı seviyorum"

ÜNLÜLERİN SEKS HAYATLARI

Gösteri dünyasının ünlüleri bazen bazı konularda öyle ilginç sözler sarf ediyorlar ki.. İnternetteki sky showbizz sitesi ünlülerin cinsellikle ilgili demeçlerini derledi ve ortaya işte bu sonuç çıktı.

Boşanmaya karar verdiği sonra da barışmak için çaba harcadığı eşi Peter Andre ile cinsel yaşamlarını şöyle anlattı Jordan: "Ben uç noktaları severim. Hostel filmini izlediyseniz ne demek istediğimi de anlıyorsunuz demektir. İşte bizim yatak odası hayatımız o film gibiydi."
   
LINDSAY LOHAN

"Yalnız başıma uyumaktan nefret ediyorum. Farklı ilişkiler içinde olmayı seviyorum. Hatta aynı zamanda bir kaç kişiyle görüşmeyi de seviyorum. Ben bir seks bağımlısı değilim. Sadece ondan keyif alıyorum."

STİNG

Evet altı saat boyunca seks yapabilirsiniz. Ama bu akşam yemeğini ve belki bir filmi de içerir. Tantra sadece seksle ilgili bir öğreti değil. Bu hayranlığınızı ifade edebilmenizi sağlayan bir ibaret biçimi aynı zamanda. Seks kutsal bir sanat ve inanılmayacak kadar eğlenceli.

EVA LONGORIA

Güzel yıldız yatakta en çok kelepçeli oyunları sevdiğini söylüyor. Longoria "Özellikle ipek eşarplarla yatağa bağlanmayı seviyorum. Bence yatakta kontrol erkekte olmalı. Bu inanılmaz hoşuma gidiyor" diyor.

BEYONCE

Ünlü şarkıcı Beyonce, eşi Jay-Z ile birlikte yaşadıkları hakkında şöyle konuştu; "Biz eşim Jay-Z ile çok seksi siyah bir elbise gibi oluyoruz. Ancak her kadın başka başkadır. Her kadının ayrı ayrı sırları vardır. Yoksa da olması gerekir." dedi.