Üsküdar'da otobüs durağa daldı!

İstanbul Üsküdar'da bir halk otobüsü hızla önce bir otobüse çarptıktan sonra durağa daldı. Kazada durakta bekleyen üç kişi hayatını kaybederken, çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Üsküdar'da otobüs durağa daldı!
İHA'nın haberine göre Üsküdar Dr. Eyüp Aksoy Caddesi üzerinde sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden hakimiyetini kaybettiği halk otobüsü önce yol kenarındaki panolara çarptı. Ardından durakta bekleyen bir otobüse de çarpan otobüs daha sonra durağa daldı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gelirken, cadde tamamen trafiğe kapandı. Görgü şahitleri, otobüsün hıza geldiğini belirterek, "Önce panoya çarptı ardından duran otobüse çarptı. Daha sonra durakta bekleyen vatandaşlara çarptı. Üç kişi öldü"dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Üsküdar'da otobüs durağa daldı!

Kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu

Üsküdar'da Selim Karakaya'nın yönetimindeki halk otobüsü durağa daldı ve 3 kişi hayatını kaybetti.

Kazaya neden olan halk otobüsü ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. 13 numaralı Ataşehir-Kadıköy hattında çalışan 34 VN 7071 plakalı özel halk otobüsünün dün hizmete başlayan yeni nesil bir araç olduğu belirlendi.

Öte yandan kazada hayatını kaybedenlerin de kimlikleri belirlendi. Kazada Mustafa Erdoğan (70), Aygül Erdoğan ve Perihan Çelik hayatını kaybetti.