'Uzaylılar aramızda!' iddiası!

NASA ile çalışan “Bigelow Aerospace” şirketinin kurucusu Robert Bigelow, CBC News televizyonuna konuştu: “Dünya dışı uygarlıkları bulmak için milyonlarca dolar harcadım. Oysa onlar burnumuzun dibinde.”

'Uzaylılar aramızda!' iddiası!
Vatan'da yer alan habere göre Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) ile işbirliği yapan "Bigelow Aerospace" adlı şirketin kurucusu Robert Bigelow, uzaylıların aramızda olduğunu söyleyerek şok bir iddiada bulundu.

Böylece uzaylıların Dünya'da var olduğuna dair iddialara bir yenisi daha eklendi. "Dünya üzerinde UFO'ların mevcudiyeti bulunuyor" diyen Bigelow, uzaylıların varlığı konusunda oldukça ilginç ve büyük bir tartışma başlattı.

CBC News televizyon kanalında yayımlanan "60 Minutes" adlı programa konuşan şirketin kurucusu Bigelow, "Uzaylıların aramızda olduğundan kesinlikle eminim" diyerek herkesi şaşırttı.

Daha önce Dünya dışındaki uygarlıkları bulmak için milyonlarca dolar para harcadığını söyleyen Bigelow'un, harcadığı para miktarına dair bilgi vermemesi dikkatleri çekti. Bigelow, insanlığın uzaydaki gelecek misyonu hakkında sorulan sorular karşısında, "Uzaylıları bulmak için çok uzaklara gitmeye gerek yok. Onlar tam olarak burnumuzun dibinde" diyerek dinleyenleri heyecanlandırdı.