ÜZÜLÜYORUZ

"72.Koğuş" adlı tiyatro oyunun yönetmeni Kemal Başar ve oyuncu Kerem Alışık, oyundaki yakınlaşma sahnesinin basında çok abartıldığından dert yandı..

ÜZÜLÜYORUZ

Kanaltürk’te yayınlanan "Orada Neler Oluyor" programına bu sabah "72.Koğuş" adlı tiyatro oyununun yönetmeni Kemal Başar ve oyuncu Kerem Alışık konuk oldu...

Kemal Başar Müge Dağıstanlı’nın "Azra Akın ile Yavuz Bingöl’ün öpüşme sahneleri provalarda basına yansıdı.. Burada bir öpüşme sahnesi var mı ya da yakınlaşmayı özel bir teknikle bırakıyor musunuz?" sorusuna "Özel bir teknik yok. Tiyatro’nun kendine has bir estetiği var. O sahne Azra ile Yavuz’un değil Kaptan ile Fatma’nın sahnesi bizim için. Fatma onu kapıda karşılaşıyor ve sarılıyorlar. Biz onu canlandırdık.. Öyle çok bahsettikleri gibi ne bir sevişme var ne dizlikti yastıktı falan öyle şeyler yok..." şeklinde yanıt verirken söze giren Kerem Alışık basında bu sahnenin çok abartıldığından dem vurarak "Biz üzülüyoruz.. Çok ciddi anlamda bu sahnenin koskoca oyunu göz ardı edilerek bu şekilde yazılmasına çok üzülüyoruz. Birde oyun var... Oyunun ne söylemek istediği var... Onunla ilgili de bir takım söylemlerin olması gerekiyor..." dedi..

İzlemek için haberin videosuna tıklayınız..