Vah Buca Vah!..

Bucaspor’un 5 sezon önce Çubukspor’dan transfer ettiği Faruk Atalay’a hiç ödeme yapmadığı ortaya çıktı.

Vah Buca Vah!..
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre Bucaspor'un Ahmet Doğan başkanlığındaki yeni yönetimini bir kez daha ateş bastı. Göreve gelir gelmez FIFA'daki yabancı oyunculara olan borçları ödeyerek Buca'ya rahat bir nefes aldıran Ahmet Doğan yönetiminin başı şimdi de daha önce takımda görev yapan eski yerli oyuncalara borçlar yüzünden derde girdi. Bucaspor'a 2011-2012 sezonunda Ankara ekibi Çubukspor'dan gelen Atalay ile iki yıllık sözleşme imzalandı. Ancak sadece iki hafta idmana çıkan futbolcudan kendisine kulüp bulması istendi. Kulüp bulamayan Atalay, sözleşmesinde yazan 200 bin lirayı istedi. Ancak alamayınca da zarara uğradığı gerekçesiyle Bucaspor'a dava açtı ve 2014 yılında davayı kazandı. Ancak geçen 5 sezon içinde hiç bir yönetim Atalay'ın alacağını ödemeyince şuan 36 yaşında olan eski futbolcu transfer yasağı koydurdu. Atalay'ın faizlerle birlikte 350 bin lira alacağı ortaya çıktı. Eğer yeni yönetim bu parayı Ocak ayına kadar ödeyemezse devre arasında transferin önünü açamayacak.

Eski borçlar bitmiyor

Bucaspor'un yeni yönetiminin devre arasında transferin önünü açması için Faruk Atalay'ın dışında eski oyuncularına da ödeme yapması gerekiyor. Sarı-lacivertli ekibin İskender Alın, Mehmet Batdal, Serkan Yanık ve Berkay Samancı'yı da alacaklarını ödemesi gerekiyor. Bucaspor'un yeni yönetimi, alacakları dosyalarını incelediği ve bu dosyaları çözmek için girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

Taraftardan moral ziyareti

Bucaspor'un üç taraftar grubu dün tesislere giderek yeni sezon öncesi yönetime tam destek verdi. Bucafanclub, Poşulular ve Ultras Bucaspor taraftar gruplarının temsilcileri asbaşkan İrfan Bal ile taraftarlardan sorumlu yönetici Kemal Acar'a başarı diledi. Yeni sezonda tam destek vereceklerini söyledi. Asbaşkan Bal, "Taraftarın desteğiyle bu sezon Bucaspor istediği başarılara ulaşacaktır. Güçlü bir yönetim, güçlü bir taraftar topluluğuyla yeni sezonda şaha kalkacağız" dedi.
Konular Spor Haberleri