Vatan Şaşmaz'ın hamile eşinin derin kederi

Yasemin Adalı, Vatan Şaşmaz'ın cenaze töreninde objektiflere yansıyan görüntüsüyle eşine olan sevgisini bir kez daha gösterdi.

Vatan Şaşmaz'ın hamile eşinin derin kederi
Sözcü'de yer alan habere göre eşi Vatan Şaşmaz’ın ölüm haberini tatil için gittiği ailesinin yanında Tarsus’ta öğrenen Yasemin Adalı apar topar İstanbul’a geri dönmüştü. Yaşadıklarıyla ilgili açıklama yapmayan acılı eşin 4 aylık hamile olduğu da ortaya çıktı. Vatan Şaşmaz, 2015 yılında özel bir TV programına konuk olmuş, Yasemin Adalı ile evlilik sözleşmesi yaptıklarını ve çocuk istediğini söylemişti.

VATAN’A SEVGİSİNİ YÜZÜĞÜYLE GÖSTERDİ

Cenaze töreninde ilk başlarda muhabirlere görüntü vermek istemeyen ve ailesinin ördüğü etten duvarın arkasında duran Yasemin Adalı daha sonra bu kararından vazgeçti ve muhabirlerin görüntü almasına izin verdi. Eşinin tabutunun başında kendisine gelen taziyeleri kabul eden ve dostlarıyla birlikte sarılarak gözyaşı döken Yasemin Adalı’nın eşinin yüzüğünü de taktığı o sırada objektiflere yansıdı. Sol elinde hem kendisinin hem de vefat eden eşi Vatan Şaşmaz’ın yüzüğünü taşıyan Yasemin Adalı böylelikle bebeğine hamile olduğu Şaşmaz’a sevgisini son bir kez daha gösterdi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Cenaze töreni boyunca metanetini koruyan ve soğukkanlı bir görüntü çizen Yasemin Adalı, Vatan Şaşmaz’ın tabutu cami avlusunu terk ederken gözyaşlarına boğuldu. O anlar objektiflere yansıdı.

Vatan Şaşmaz'ın hamile eşinin derin kederi