Vatan Şaşmaz'la böyle sohbet etmişler!

"Çocuklar Duymasın" dizisinin 'Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, 15 yıllık oyuncu arkadaşı rahmetli Vatan Şaşmaz hakkında konuştu.

Vatan Şaşmaz'la böyle sohbet etmişler!
Güneş'te yer alan habere göre Süleyman Yağcı, merhum Vatan Şaşmaz hakkında, “Vatan’ı kaybetmeden 3 gün önce sette sahne arasında sohbet ettik. Ona şunu dedim. ‘Vatan uşağım hayat lay lay lom değil dedi.

Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, Edirne’de bir yakınının hasta ziyaretine geldi.

Hasta ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yağcı, yakın zamanda hayatını kaybeden oyuncu arkadaşı Vatan Şaşmaz hakkında da açıklamada bulundu.

“İkindi namazından sonra mezarlığında kimse kalmıyor”

Vatan Şaşmaz’ın ölümünün üzücü olduğunu belirten Süleyman Yağcı, “Vatan’ı kaybetmeden 3 gün önce sette sahne arasında sohbet ettik. Ona şunu dedim. ‘Vatan uşağım hayat lay lay lom değil. Hayatın kaçınılmaz gerçekleri vardır. Ölüm dediğin bir atlet kadar bize yakındır. İçimize aldığımız nefesi dışarı veremeyiz, içeri aldığımız nefesi dışarı veremeyecek kadar ölüm bize yakındır’ dedim. Hakikaten 3 gün sonra rahmetlik oldu. Yüz yıl da yaşasan ömür çok kısadır. İnsan oğlunun sermayesi geride bırakacak olduğu eserlerdir. Giderken peşinden götürecekleridir. Ne kadar zengin olursan ol. Güçlü olursan ol. Makam sahibi ol. Ne olursan ol toprağa koyduktan sonra en sevilen biri olsan bile yarım saat sonra herkes eve gidiyor. İkindi namazından sonra mezarlığında kimse kalmıyor. Çok iyi biriydi. Çok iyi bir delikanlıydı Vatan” dedi. 

Vatan Şaşmaz'la böyle sohbet etmişler!