Veliefendi Hipodromu'nda operasyon!

Veliefendi Hipodromu'nda çok sayıda polisin katılımıyla operasyon düzenlendi. Polis, hipodroma giriş ve çıkışları kapattı. Toplam 678 ahırın bulunduğu hipodromda çeşitli suçlulara yönelik arama gerçekleştiren polis, kanun kaçağı 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Veliefendi Hipodromu'nda operasyon!
Hürriyet'in haberine göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın onayı ile Veliefendi Hipodromu'nda arama yaptı.Polis ekipleri, sabah erken saatlerde Veliefendi Hipodromu'na geldi. Havacılık Şube Müdürlüğüne bağlı polis helikopterinin de katıldığı operasyon sürüyor. Çok sayıda ekibin katıldığı operasyona çevik kuvvet ve özel harekat timleri de destek verdi. Hipodromun çevresinde güvenlik önlemi alan ekipler giriş çıkışları kapattı. Daha sonra ahırlar da dahil birçok yerde arama yapıldı. Toplam 678 ahırın bulunduğu hipodromda çeşitli suçlulara yönelik arama gerçekleştiren polis, kanun kaçağı 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Havadan polis helikopterinin de destek verdiği operasyon yaklaşık 4 saat sürdü. Arama saat 09.30 sularında sona erdi. Hipodromda bugün herhangi bir müsabakanın bulunmadığı öğrenildi.

TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ: "DESTEKLİYORUZ"

Türkiye Jokey Kulübü, operasyonla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle: "Bu sabah (7 Ağustos 2017) İstanbul Veliefendi Hipodromu’nun pansiyon (ahırlar) bölgesinde kişilere yönelik, narkotik ve asayiş ekipleriyle geniş çaplı bir inceleme yapılmıştır. Türkiye Jokey Kulübü olarak, emniyetimizin zaman zaman gerçekleştirdiği bu tarz uygulamaları sonuna kadar desteklediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."