Velileri çarpan okul sahibini sevgilisi yakalattı!..

Eski manken Neşe Erberk, franchising sistemiyle 5 yıl önce Selvinaz Soner ile isim hakkını vererek kendi adını taşıyan anaokulunun Antalya’da açılmasını sağladı.

Velileri çarpan okul sahibini sevgilisi yakalattı!..

Erberk, anaokulunu açıldığı günlerde de ziyaret ederek öğrencilerle zaman geçirdi. Erberk’in adını taşıyan Lara’daki Özel Antalya Neşe Erberk Anaokulu öğrencileri ve velileri, bayram tatilinin ardından geldikleri okulu terk edilmiş olarak bulup şoke oldu. İşletmeci Selvinaz Soner’in kendilerini dolandırarak kaçtığını iddia eden veliler, sorumlular hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikâyet dilekçesi verdi. Erberk de işletmeci Soner hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Polis, Soner’i yakalamak için ilginç bir planı uygulamaya soktu. Soner’in borçlu olduğu yakın bir erkek arkadaşı polisle işbirliği yaparak, işletmeci kadını aradı ve kendisini affettiğini söyledi. Adı açıklanmayan adam, kendisini özlediğini söyleyerek hafta sonu misafiri olması için uçak biletini alıp Selvinaz Soner’e davette bulundu. Soner, arandığını bilmesine rağmen daveti kabul edip uçakla Antalya’ya geldi. Takip eden polislerden habersiz havalimanında valiz sırası bekleyen Soner, gözaltına alındı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manken Neşe Erberk’ten aldığı franchising’le Antalya’da anaokulu açan ve velilerden topladığı paralarla kaçan Selvinaz Soner, erkek arkadaşının polisle birlikte kurduğu tuzağa yakalandı.