Verda Penso Bebek'te olay çıkardı!

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Levent Penso’nun kızı Verda Penso, önceki gün Bebek’te ortalığı birbirine kattı.

Verda Penso Bebek'te olay çıkardı!
Güneş'te yer alan habere göre yıllar önce Hande Ataizi'ye saldıran Verda Penso bu kez de Bebek'te üç kişinin üzerine yürüdü. Çıkan arbedede sosyetik güzel itiş kakış oradan uzaklaştırıldı. 

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Levent Penso’nun kızı Verda Penso yine bir skandala imza attı. Yıllar önce sevgilisi Nurettin Hasman'ı elinden aldığını iddia ettiği Hande Ataizi'yi babasının Akmerkez'deki mağazasından kovan Verda Penso bu kez de üç kişilik bir gruba saldırdı.

Olay önceki gün Bebek'te yaşandı. Sahilde yürüyüşe çıkan Verda Penso, Lucca’nın önünden geçtiği sırada bilinmeyen bir nedenle mekanda oturan bir grupla sözlü tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte karşı grubun üzerine yürüyen Penso’ya mekan görevlileri engel olmaya çalıştı.

10 dakika süren sözlü tartışma Penso’nun arkadaşlarının araya girmesiyle yatıştırıldı. Olay yerinden uzaklaştırılan Penso, güçlükle sakinleştirildi. 

Verda Penso Bebek'te olay çıkardı!