Vildan Atasever: 'Artık çok temkinliyim'

Eşi İsmail Hacıoğlu’yla birlikte oynadığı diziden alamadığı 450 bin lira için yapımcısına dava açan Vildan Atasever, artık daha temkinli olduğunu söyledi.

Vildan Atasever: 'Artık çok temkinliyim'
Bugün Gazetesi'nden Okan Işık'ın haberine göre "Osmanlı Tokadı" dizisinde eşi İsmail Hacıoğlu ile rol alan ve 15 bölüm ücretlerini alamadıkları için yapımcısıyla mahkemelik olan Vildan Atasever, “Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadım. Bundan sonra da böyle bir durumla karşılaşacağımızı sanmıyorum. Çünkü ülkemizde çok iyi yapımcılar da var” diye konuştu.

‘DİKKATLİ OLACAĞIM’

Mahkemenin devam ettiğini belirten oyuncu, “Artık iyi niyetli olmayacağım. Sadece bilindik yapımcılarla çalışma kararı aldım. Bu duruma düşmemek için çok daha dikkatli olacağım” dedi.

‘TİYATRO YAPMAK İSTİYORUM’

Son dönemde aldığı dizi tekliflerini reddettiğini söyleyen Atasever, “Diziler bir bir yayından kalkıyor. Kabul etmemekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım” dedi. Ünlü oyuncu, “Tiyatro yapmak çok isterim. Okul yıllarında sahneye çıkmıştım, o heyecanı yeniden yaşamayı çok istiyorum” şeklinde konuştu.