Vodafone Park'ta Burak Yılmaz belirsizliği

Burak Yılmaz’ın Beşiktaş taraftarıyla buluşmasının nasıl gerçekleşeceği büyük merak konusu... Sağduyu çağrısı yapan yöneticiler, “Tribünde yaşanacak bölünmeler takıma büyük zarar verir” görüşünde.

Vodafone Park'ta Burak Yılmaz belirsizliği
İLK MAÇINDA TEPKİ GÖRDÜ

Güneş Gazetesi'nin haberine göre
Süper Lig’de yarın BŞB Erzurumspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş’ta yeni transfer Burak Yılmaz’ın tribünler tarafından nasıl karşılanacağı merak ediliyor. Siyah-Beyazlı taraftar grubu Çarşı’nın bir türlü ikna olamadığı Burak Yılmaz konusu, tatlıya bağlanmış görünüyor. Şenol Güneş'in kendi koruması altına aldığı ve her şeyine kefil olduğu Burak, ilk olarak geçen hafta Akhisarspor deplasmanında forma giymiş ve stattaki bir grup taraftardan tepki görmüştü.

KRAL, GOLLERİNE ODAKLANDI

Siyah-Beyazlı idareciler Burak Yılmaz için bü- yük çapta tepki olacağını düşünmüyor. Yönetim, şampiyonluk yarışında tribünde yaşanacak bölünmelerin takıma çok büyük zarar vereceğini fikrinde ve tüm taraftarları sadece Beşiktaş'ı desteklemeye çağırıyor. Burak kanadında ise sakin bir bekleyiş var. Beşiktaş'a gelirken her türlü tepkiye hazır olduğunu ve bunu göğüsleyeceğini söyleyen golcü oyuncunun tek düşüncesi golünü atarak takımına 3 puan kazandırmak. 
Konular Spor Haberleri