Vodafone Stadında 'üç yıldız' sürprizi!

Beşiktaş, Gaziantepspor'u 4-0 yendiği maçın ardından şampiyonluğunu ilan etti. Bu şampiyonlukla birlikte siyah beyazlılar armasına üçüncü yıldızı taktı. Beşiktaş'ın stadı Vodafone'da da üçüncü yıldızla ilgili dikkat çeken bir görüntü oluştu.

Vodafone Stadında 'üç yıldız' sürprizi!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Beşiktaş'ın şampiyon olduğu Gaziantepspor maçının ardından siyah beyazlıların maçlarını oynadığı Vodafone Stadı'nda dikkat çeken bir görüntü oluştu.

Beşiktaş'ın resmi hesabından paylaşılan fotoğrafta sahanın tam ortasına üç yıldızlı Beşiktaş armasının yansıtıldığı görüldü.

İşte Vodafone Stadı'ndaki dikkat çeken o görüntü:

Vodafone Stadında 'üç yıldız' sürprizi!

Futbolcular Şenol Güneş'in basın toplantısını bastı

Gaziantepspor'u 4-0 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, basın toplantısında soruları cevapladı. Futbolcular ise şampiyon tezahüratlarıyla birlikte Güneş'e sürpriz yaparak basın toplantısını bastı.

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları eğlenceli görüntülere sahne olurken futbolcuların Şenol Güneş'in basın toplantısını basması ortaya ilginç görüntüler çıkmasına neden oldu.

Futbolcular, Güneş'le birlikte basın toplantısında şampiyonluğu kutlarken Caner Erkin, 'Seni ıslatacaktık ama kıyamadık' dedi. Şenol Güneş ise "Tam size sallıyordum, geldiniz. Aferin..." diyerek herkesi güldürdü.

Vodafone Stadında 'üç yıldız' sürprizi! - Resim : 2

Kasaları dolacak

Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu elde eden Beşiktaş, geçtiğimiz sezon olduğu gibi kasasını doldurmaya devam edecek.

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı elde eden kulüp, UEFA'dan ciddi bir rakamı kasasına koyacak. Bununla birlikte Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluştan da ciddi bir gelir sağlanacak.

İşte siyah beyazlıların şampiyon olması halinde elde edeceği gelirler:

Şampiyonluk primi: 17 milyon lira
Başarı primi: Henüz belli değil (Geçen sezon 36.6 milyon liraydı)
Süper Lig katılım payı: 16 milyon lira
Şampiyonluk payı: 23 milyon lira
Şampiyonlar Ligi ayak bastı parası: 46 milyon lira
Şampiyonlar Ligi havuz: Henüz bilinmiyor (Geçtiğimiz sezon 27.5 milyon liraydı)


FEDA'DAN SEFA'YA

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 4-0 yendi ve ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Siyah beyazlılar bu şampiyonlukla birlikte ligde 15. kez zafere ulaştı ve üçüncü yıldızı armasına taktı.

Kartal 3. yıldızı taktı

Peş peşe ikinci toplamda 15. kez mutlu sona ulaşan Beşiktaş, tarihinde ilk kez yerli teknik adam yönetiminde formasına yıldız taktı. Tarihindeki ilk yıldıza 1966-1967 sezonunda Sırp Ljubisa Spajic dönemindeki şampiyonlukla hak kazanan siyah-beyazlılar, 2. yıldızı ise Gordon Milne yönetiminde 1991-1992'de aldığı şampiyonluk kupasıyla elde etti.

24 yıllık hasret bitti

Şampiyonluğun baş mimarı Şenol Güneş, siyah-beyazlı ekibe üst üste şampiyonluk yaşatan ilk Türk teknik direktör olarak kulüp tarihine geçti. Ayrıca Güneş 24 sezonluk hasreti de sonlandırdı. Tarihinde en son üst üste şampiyonluk sevincini 1991-1992'de yaşayan Beşiktaş, 24 sezon aranın ardından aynı başarıyı yakaladı.
Konular Spor Haberleri