Volga Tamöz'den Tarkan'a 'kopya' çıkışı!

Megastar Tarkan’a şok! ‘Beni Çok Sev’ şarkısının çalıntı olduğu öne sürülen Tarkan’ın ‘Çok Ağladım’ parçasının da kopya olduğu iddia edildi. Volga Tamöz, Megastar’ı kendi şarkısının çalınmasına göz yummakla suçladı.

Volga Tamöz'den Tarkan'a 'kopya' çıkışı!
Takvim'in haberine göre 2017 yazında çıkardığı 'On' albümüyle hayranlarını coşturan Tarkan'ın şarkılarına dair çalıntı iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Megastar'ın albümündeki 'Beni Çok Sev' şarkısının Ayşe Mine'nin 30 yıl önce seslendirdiği 'Ellerim Uğurlar' parçasından çalıntı olduğu iddia edilmiş ve bu haber günlerce konuşulmuştu.

İKİNCİ KEZ ÇALINTI İDDİASI

İki şarkının nakaratındaki benzerlik MESAM tarafından onaylanırken önceki gün bir çalıntı iddiası daha ortaya atıldı. Bu kez Megastar'ı suçlayan kişi aranjör Volga Tamöz oldu. Tamöz, Tarkan'ın 'Çok Ağladım' parçasının, kendisinin 2015'te bestelediği ve Ferhat Göçer'le düet yaptığı 'Düştüm Ben Yollara' şarkısından çalıntı olduğunu öne sürdü.

TAMÖZ İSYAN ETTİ

Tamöz, şu sözlerle de Tarkan'a ateş püskürdü: "Müziğimin senin için kopyalanmasından mutsuz olduğumu sana iletmiştim. Bunu bilmene rağmen; olmadı Tarkan. Bu adama yakışmadı. Ayıp! Bu kadar da değil."

OZAN ÇALDI TARKAN SÖYLEDİ


Tarkan'ın 'Çok Ağladım' şarkısının sözleri Ayça Aydın'a, müziği Murat Matthew Erdem'e, düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu'na ait.

Volga Tamöz'den Tarkan'a 'kopya' çıkışı!

Volga Tamöz, Megastar'a sosyal medya hesabından bu mesajı yayınlayarak yüklendi.. Tarkan ise konu hakkında sessiz kaldı.