Volkan Babacan çapkınlıkta yakalandı!

Sosyetik Burcu Erçil’le bu yaz evlilik planı yapan Milli kaleci Volkan Babacan çapkınlıkta yakalandı. Gizemli bir güzelle kaçamak yapan Babacan, tüm tedbirlerine rağmen Takvim objektifine yakalanmaktan kurtulamadı.

Volkan Babacan çapkınlıkta yakalandı!
Takvim'den Doğan Savaş'ın özel haberine göre A Milli futbol takımının file bekçisi Volkan Babacan, çapkınlık turunda gol yedi! Sosyetik güzel Burcu Erçil'le 1 yılı aşkın süredir aşk yaşayan ünlü kaleci, önceki gece Asmalımescit'teki Soho House'da kumral bir güzelle yakalandı. Erçil'le bu yaz nikah masasına oturacağı konuşulan Babacan'ın gizemli güzelle eğlencesi kafaları karıştırdı. Mekandan çıkacağı sırada özel şoförlü aracını garaja getirten file bekçisi, aracını içeri aldırarak görevlilerden kepenkleri kapatmalarını istedi. Objektifleri atlatmak için yoğun çaba sarf eden kaleci, ne yapıp ne ettiyse de başarılı olamadı. Volkan Babacan, lüks cipinin arka kapıdan çıktığı sırada kendisi de mekanın ön kapısından taksiyle ayrıldı. Ünlü kaleci, hedef şaşırtmak için aksiyon filmlerini aratmayacak bir plan hazırlasa da görüntülenmekten kurtulamadı.

İHANET GECESİ OBJEKTİFE TAKILDI

Babacan'ın aracının arka koltuğunda uzanan gizemli güzel, daha sonra kaleciyle 200 metre ileride buluştu. Taksiden inip lüks cipine geçen file bekçisinin bu hareketine bir anlam verilemedi. Burcu Erçil'e benzerliğiyle dikkat çeken genç kadınla Volkan Babacan, daha sonra sahil hattında yollarına devam etti. Emirgan'daki bir mekanın önünde duran ikili, bir anda flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. "Eyvah! Bizi çekiyorlar" dercesine panikleyen Volkan Babacan'la kız arkadaşı, hızla mekana giriş yaptı. Burcu Erçil'le el ele objektiflere poz vermekten çekinmeyen ünlü kalecinin gizemli güzelle gazetecilerden köşe bucak kaçması ihanet iddialarını akıllara getirdi. Burcu Erçil'in sabaha kadar genç bir kadınla mekan mekan dolaşan kaleciyi sosyal medyada takipten çıkarması ise bu iddiaları kuvvetlendirdi.

Volkan Babacan çapkınlıkta yakalandı!

ÇAPKINLIKTA PATLADI

Sabaha kadar eğlenen Volkan Babacan'la kumral güzel, flaşların patlamasıyla panikleyip mekanın içine kaçtı. İkilinin kaçamak gecesi tüm çabalarına rağmen Takvim objektifine yakalandı.

KEPENK KAPATTI

Volkan Babacan Soho House'un otoparkının kepenklerini indirdi. Araç otoparktan çıkarken sadece şoför görünüyordu.

Volkan Babacan çapkınlıkta yakalandı! - Resim : 2

ARKA KOLTUĞA YATTI

Kız arkadaşını objektiflerden kaçırmak isteyen Babacan, aracını arka kapıdan gönderdi. Başta araç içinde sadece şoförün olduğu zannedilse de gizemli güzel arka koltukta yüzü koyun yatıyordu.

YAZA DÜĞÜN VARDI

Bu yaz evlenecekleri konuşulan Burcu Erçil'le Volkan Babacan'ın aşkı, sekteye uğradı. Erçil, ihanet haberleriyle Babacan'ı gönlünden de sosyal medyadan da sildi. Kaleci de eski aşkını takibi bıraktı.

Volkan Babacan çapkınlıkta yakalandı! - Resim : 3
Konular Spor Haberleri