WhatsApp’ı açmadan mesaj gönderilebilecek

Günlük 1 milyar aktif kullanıcı sayısına ulaşan mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcılarına kolaylık sağlayacak yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor.

WhatsApp’ı açmadan mesaj gönderilebilecek
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre henüz test aşamasında olan bu özellik sayesinde platform kullanıcıları, uygulamayı açmadan arkadaş listesine mesaj gönderebilme imkanına sahip olacak.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özelliği test ediyor. Android’in beta sürümünde keşfedilen bu özellik sayesinde kullanıcılar artık uygulamayı açmadan birçok mesajlaşma işlemini kolayca halledebilecek.

WhatsApp kullanıcıları listesinde yer alan kişiler ile mesajlaşırken veya fotoğraf gönderirken uygulamanın içine girmeleri gerekiyordu. Yeni gelecek özellik ile artık direk yapmak istediği işleme geçiş yapabilecek.

Yani kullanıcılar fotoğraf yollamak istediğinde uygulamayı açmadan direk fotoğraf çekme özelliğini açabilecek ya da sık konuşulan kişiler, aileler ve önemli kişileri yıldızlı mesajlar kategorisinde toplayarak yine uygulamayı açma ihtiyacı duymadan daha hızlı mesaj yollayabilecek.

WhatsApp’ı açmadan mesaj gönderilebilecek

Henüz tüm ayrıntıları belli olmayan yeni özellik sayesinde platform kullanıcıları, yakınları ile mesajlaşırken büyük bir hız ve kolaylığa kavuşmuş olacak. Test aşamasında olan söz konusu özelliğin ise kullanımına ne zaman sunulacağı ise henüz bilinmiyor.