Wilma Elles'in büyük dalgınlığı!...

İkizlerini birkaç ay önce dünyaya getiren Wilma Elles’e lohusalık sendromu pek yaramadı.

Wilma Elles'in büyük dalgınlığı!...
Sözcü'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre manken ve oyuncu Wilma Elles önceki gün Nişantaşı’nda hayatının en kötü günlerinden birini yaşadı.

Yakında Cengiz Abazoğlu’nun defilesine çıkacak olan oyuncu, ikizlerini otomobilinde bakıcılarıyla bırakıp ünlü modacının mağazana gitti. Bebeklerini bekletmemek için koşarak mağazaya giren Elles içeride 15 dakika kaldıktan sonra elbisesiyle oradan ayrıldı.

Otomobiline bindiği sırada vale ücretini ödemek için çantasına elini atan oyuncu, yeterli parası çıkışmayınca “Cuma günü ödesem olmaz mı?” dediği görevliden olumsuz yanıt aldı.

Cüzdanını mağazada unuttuğunu fark edince koşar adımlarla geriye dönen Elles bu kez yolun karşısındaki bankaya koştu. Buradan para çekip geriye dönen oyuncu, vale ücretini ödese de bu kez otomobilinin anahtarını bir türlü bulamadı.

Valeyle birlikte otomobilin döşemelerini ve her yerini arayan Elles dakikalar geçtikte büyük panik yaşadı.

Çantalarını, ceplerini, otomobilin torpidosu ve birçok yeri arayan oyuncu ardından yine koşarak, önce mağazaya sonra bankaya girdi.

Elles, mağazadan da çıkmayan otomobil anahtarını bankada unuttuğu ortaya çıkınca rahat bir nefes aldı. Bankadan anahtarını alıp, otomobiline binen oyuncunun telaşı son bulurken, bebeklerin havasız otomobilde bakıcılarıyla bir saat beklemesi çevreden tepki topladı.