Yağlarınızı 'dondurarak' incelin!...

Ağrısız ve acısız, üstelik sadece 1-3 uygulamayla bölgesel fazlalıklardan kurtulmak istemez miydiniz? Doktor Gönül Ateşsaçan, hayalini kurduğunuz şekilli vücuda kavuşmanın formülünü anlattı.

Yağlarınızı 'dondurarak' incelin!...
Akşam'da yer alan habere göre bölgesel fazlalıklar, ideal kiloda olanları dahi rahatsız eden ve çözüm bulmakta en çok zorlandığımız sıkıntılarımızdan. Bu inatçı yağlardan kurtulmak artık mümkün... Doktor Gönül Ateşsaçan, Kriyo-Ice yöntemiyle, karın, bel, basen gibi bölgelerdeki inatçı yağları eritmenin formülünü anlattı.

KrIyo- Ice nedir?

Tedavi cerrahisiz olarak yağ hücrelerinin dondurularak o bölgeden atılmasını sağlıyor. Kristalize olan yağ hücreleri istenilen bölgeden uzaklaştırılıyor.

Bölgesel yağlanma olan tüm bölgelerde uygulanabilir. Karın, kalça, bel bölgesi, bacaklar, çene altı, kollar, sırt bölgesi.

Etkisi 2. haftadan itibaren başlar ve 3. ayın sonunda hasta tam sonuç alır.

Bölgesel olarak yüzde 20-30 yağ hücreleri azalır.

2-6 cm incelme sağlanır.

Kriyo-ice ile hiçbir ilaç ve cerrahi müdahale olmaksızın cildin altındaki yağ hücrelerine ulaşılır. Uygulama sırasında ve sonrasında hasta bir ağrı ve acı hissetmez.

Morluk oluşmaz, çevre dokular ve iç organlar zarar görmez.

KRİYO-ICE KİMLERE UYGULANIR?

Dr. Gönül Ateşsaçan, yöntemin öncelikle kilosu normal olup, bölgesel fazlalığı olanlarda uygulandığını belirtirken, bununla birlikte normal kilosundan 10-15 kilo fazlası olanlarda da kriyo-ice ile incelme sağlamanın mümkün olduğunu söyledi. Dr. Ateşsaçan, özellikle 40 yaş üstü kadınlarda eritilemeyen bölgesel yağlarda, doğum ve menopoz sonrasında, düzenli spor yapıp beslenmelerine dikkat etseler bile karın-bel bölgelerindeki simit şeklinde yağlanma olan erkekler ve kadınlarda yöntemin etkili olduğuna dikkat çekti.

KAÇ SEANS UYGULANIR?

Kriyo-ice’ın 1-3 seans uygulandığını açıklayan Dr. Gönül Ateşsaçan, her uygulamanın yağ dokusunun kalınlığına göre 40-60 dakika sürdüğünü, seansların 15-30 gün ara ile uygulandığını belirtti. Kriyo- ice ile elde edilen sonuçların kalıcı olduğunu da belirten Dr. Ateşsaçan, “Diğer bölgesel uygulamalardan farklı olarak, yağ hücreleri tamamen yok olur, sarkmada olmaz” dedi.

HOLLYWOOD YILDIZLARININ İNCELME SIRRI

Victoria’s Secret mankenlerinin defilelerden önce uyguladıkları yöntem artık elinizde. Doktor Gönül Ateşsaçan, ‘4 Boyutlu radyo frekans’ uygulamasıyla zayıflama ve incelmenin ayrıntılarını da anlattı.

Özellikle Hollywood yıldızları ve mankenlerin hızla incelmek için kullandıkları 4 boyutlu radyofrekans yöntemi Türkiye’de de uygulanıyor. Yöntemin vücutta zayıflama, sıkılaşma ve ameliyatsız bir şekilde vücut biçimlendirmesinde ileri bir teknoloji olduğunu anlatan Doktor Gönül Ateşsaçan, bölgesel zayıflamada bir çığır açıldığını ifade etti. “Multi-Polar RF, farklı derinlikteki cilt tabakalarında benzersiz klinik sonuçlar veren hızlı, ağrısız ve homojen bir ısıtma oluşturur. Pulse Manyetik Alanlar Teknolojisi geleneksel tıpta on yıllardır kullanılmaktadır ve rejenere edici özellikleri bilimsel olarak kanıtlanmıştır” diyen Doktor Ateşsaçan, “Vari-Pulse daha derine ulaşılmasını sağlayan ve lenf drenaj oluşturan, aynı zamanda, dolaşım sistemini uyaran ayarlanabilir pulse vakum olanağı sağlar. Cerrahi olmayan vücut biçimlendirmeyle yüz güldüren sonuçlar sağlamak mümkün” diye konuştu.

Dr. Ateşsaçan bu yöntemle, selülit tedavisi, bölgesel incelme, cilt sıkılaştırmasında etkili sonuçlar alındığını belirtirken, ilk seanstan itibaren6-12cm’lik incelmeyle kalça, basen, göbek gibi bölgelerde küçülme sağlanabildiğini söyledi.
Konular Kadın / Bakım