Yağmur Aşık esti gürledi!

Emre Aşık’ın boşanma davası açtığı Yağmur Aşık, eleştirilince çıldırdı. Aşık, ‘Evli kadın nasıl başka bir erkekle sarmaş dolaş eğlenir?’ diyen takipçisine şu çirkin çıkışı yaptı: ‘İran’da yaşa o zaman!’

Yağmur Aşık esti gürledi!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Eski futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, geçen ayki görüntülerinin yankısı sürerken kendisini eleştirenlere karşı haddini aştı. Yağmur Hanım, sabaha karşı bir erkekle sarmaş dolaş dans ederken yakalanınca üç çocuğunun babası Emre Aşık, boşanmak için düğmeye bastı.

Yağmur Aşık, önceki gün "Anayım diyorsun. Evli bir kadın nasıl başka bir erkekle sarmaş dolaş dans eder?" diyen takipçisine şu yanıtı verdi:

"Size göre evlilik odur, bana göre budur. Herkesin hayat şekli kendine göre değişir. Bana normal gelen sana anormaldir. O zaman git sen İran'da yaşa bir zahmet… Kardeşimle de arkadaşımla da istediğim yere giderim de gezerim de… Hayatı yaşayış şeklimi kimseden öğrenecek değilim. Çocuk da yaparım, kariyer de eğlence de… Haydi uza…" Aşık'ın bu haddini aşan söylemi, akıllara başörtülü kızlara "Burası Arabistan mı?" diye çirkin bir saldırıda bulunan oyuncu Deniz Çakır'ı getirdi.

Yağmur Aşık esti gürledi!

Emre Aşık ise dün "Doğru bildiğimiz yolda gidiyoruz" diye paylaşım yaparak boşanma davası açtığı eşine taşını attı.

Yağmur Aşık esti gürledi! - Resim : 2