Yağmur Aşık: "Evli erkeğe meraklı ne çok insan varmış"

Eski milli futbolcu Emre Aşık ile eşi Yağmur Aşık, geçtiğimiz aylarda 7 senelik evliliklerini bitirme kararı almıştı. İkili ilişkilerine bir şans daha vermeyi deneyeceklerini belirtti.

Yağmur Aşık: "Evli erkeğe meraklı ne çok insan varmış"
Sözcü'nün haberine göre 23 Haziran 2012’de Fransa’da hayatlarını birleştiren Emre Aşık ve Yağmur Aşık geçtiğimiz ay ani bir karar alarak boşanacaklarını duyurmuştu. Yaşanan bu olayın ardından çift ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdi. Yağmur Aşık, Kanal D’de yayınlanan "2. Sayfa" programına bağlanarak olayın perde arkasını anlattı.

“BİZİ AYIRMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR”

Aşık: “Emre, birilerinin dolduruşuna geldi. Pişman olduğunu bana söyledi. Ben de pişman oldum. Aşk kazandı, çocuklarımız kazandı. Bizi ayırmaya çalışanlar kaybetti… İkimizin ailesinde de böyle insanlar var. Dostumuz, arkadaşımız sandığımız insanlar bile bizi ayırmak için ellerinden geleni yaptılar. Net bir şekilde gördük, artık çok az insanla devam ediyoruz. Hep üçüncü şahıslardı sebep. Hakkımızda ‘İhanet mi?' diye dedikodu çıkmış. Asla! Benim eşim öyle bir insan değil. Bu süreçte şunu gördüm: Evli adama meraklı ne kadar çok insan varmış” ifadelerini kullandı.