Yağmur Ayaz kimlerin kulaklarını çınlattı?..

“Modacıya para vererek podyuma çıkacaksam, bir gün bu mesleği bırakırım, yapmam...” diyen Yağmur Ayaz, S. Beyza Cesur'a konuştu...

Yağmur Ayaz kimlerin kulaklarını çınlattı?..
Curcunamedya.com'dan S. Beyza Cesur'un röportajı...

*Felsefe mezunusun. Birincilikle bitirdin bölümünü ve aynı zamanda da mankenlik yaptın bu süreci anlatır mısın?


Felsefe liseden beri tutkum olan bir bölümdü... Sosyoloji, felsefe, psikoloji bu alanlara özel bir ilgim vardı o yüzden üniversitede bu bölümü seçtim. Bu süreçte modellik yaptım 4 yıl... Ben boğa burcuyum ve biraz fazla hırslıyım ve hayat felsefem de ne yaparsam yapayım hep en iyisini yapmak istiyorum.

Çöpçü bile olsam çöpçüler kralı olmak için uğraşırdım. Sistemli ve düzenli çalıştım. Final zamanları aynı zamanda defilelere çıktım organizasyonlarda yer aldım. Azim ve hırsım doğrultusunda okulumu da birincilikle bitirdim.

*Sen biraz fazla hırslı ve tutkulusun sanırım

Evet... İşime aşığım, Felsefeye de aşıktım,hiç biri diğerinden üstün değildi benim için. Bu yüzden de eşit ve en iyi şekilde yürüdüm bu süreçte.

*Mankenlikten beklediğini alabiliyormusun,geçmiş yıllarla kıyasladığın zaman sen şu an umduğunu buldun mu bu meslekte.?

İş konusunda bir sıkıntım yok... Modellik mesleğini düşünürsek 90’lı yıllarda yaşanan o parlak modellik yaşamı şu anda yok. O yıllarda modeller bir markanın defilisinde o markanın ismini kullanırken hiç bir sıkıntı yaşamıyorlardı. Bu dönemde böyle bir şans olmadığı için, isim kullanılamadığı ve yasaklar olduğu için elbette sıkıntılar yaşanıyor. O dönemde firmalar modellere yeterince rağbet gösteriyordu ama şu an böyle bir durum yok. Ancak piyasa da en fazla iş yapan benim sanırım aynı zamanda sunuculukta yaptığım için iş konusuda bir sıkıntım yok. Ama popülarite olarak mankenlikte de bir çöküş var.

CURCUNAMEDYA.COM'DAN S. BEYZA CESUR'UN RÖPORTAJININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...
Konular Röportaj