Yakın dostlar iftarda buluştu

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, Arsenalli futbolcu Mesut Özil’le birlikte iftar yaptı. Eşlerinin de katıldığı iftar davetinin konusu, Özil ve Amine Gülşe çiftinin 7 Haziran’da yapacağı düğünleri oldu.

Yakın dostlar iftarda buluştu
Güneş Gazetesi'nin haberine göre dostlukları yıllar öncesine dayanan Engin Altan Düzyatan ve Mesut Özil ikilisi, önceki gece iftar yapmak için bir araya geldi. Eşleri Neslişah Alkoçlar Düzyatan ve Amine Gülşe’nin de katıldığı iftar yemeğinin konusu ise 7 Haziran’da yapılacak Özil ve Gülşe çiftinin düğünleri oldu. Yaklaşık 4 saat mekanda kalarak bol bol sohbet eden dörtlü, düğünle ilgili tüm detayları da birlikte planladı. İftar sonrasında mekandan hep birlikte çıkan grup gazetecilere poz vererek soruları yanıtladılar. Söze ilk başlayan Düzyatan, “Güzel bir akşam yemeği yedik. Bol bol sohbet ettik” derken, Özil de Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği iftar davetiyle ilgili konuştu. Düğün için davetiye verdiklerini dile getiren milli futbolcu, “Başkanımızla sohbet ettik ve davetiyelerini verdim. Kabul ederse şahidimiz olmasını çok istiyorum” diye konuştu.

Amine Gülşe ve Mesut Özil, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe'de verdiği iftar yemeğine katılmıştı.