Yakışıklı oyuncu adeta eridi!..

Ekranın parlayan yıldızlarından Ali Ersan Duru, yeni sezonda atv'de ekrana gelecek 'Bugünün Saraylısı' isimli dizi için fazla kilolarından kurtuldu.

Yakışıklı oyuncu adeta eridi!..

'Hayat Devam Ediyor' dizisindeki 'Berat' karakteriyle büyük beğeni toplayan genç oyuncu Ali Ersan Duru, atv'nin yeni dizisi 'Bugünün Saraylısı' ile ekrana dönüyor. Duru, Refik Halit Karay'ın 'Bugünün Saraylısı' adlı eserinden uyarlanan dizide; 'Fatih' karakteriyle ekrana gelecek. Oyuncu kadrosuna son anda sürpriz bir şekilde dahil olduğunu söyleyen genç oyuncu, yeni rolü için çok heyecanlı olduğunu belirtti. Duru, rolü için sıkı bir egzersiz programına başladığını belirtirken, spor ve diyet sayesinde 25 günde dokuz kilo verdiğini de sözlerine ekledi.

İDEALİST DOKTOR

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide; Selçuk Yöntem ve Cansu Tosun da rol alıyor. Dizinin konusu ise kısaca şöyle: İdealist bir doktor olan 'Fatih'; tıp fakültesini bitirdikten sonra zorunlu hizmet için Türkiye'nin her yerini dolaşmış, dünyayı gezmiştir. Eve dönüşüyle beraber hiç beklemediği bir anda sürpriz bir aşka tutulur.

SABAH İNTERNET SİTESİ