Yalçın Çakır Flash TV ile yollarını ayırdı!

Sosyal medyada videoları milyonlarca kez tıklanan ekranların en fenomen sunucularından Yalçın Çakır Flash TV ile yollarını ayırdı.

Yalçın Çakır Flash TV ile yollarını ayırdı!
Kanalın sembol ismiydi!

MedyaRadar'da yer alan habere göre
Flash TV'de 25 yıl boyunca efsane programlara imza atan ünlü sunucu Yalçın Çakır 1 Şubat 2017 itibariyle kanalla yollarını ayırdı.Çakır kanalda son olarak Ana Haber Bülteni'ni sunuyordu.

Uzun süredir adı birçok televizyon kanalı ve yapım şirketiyle anılan Yalçın Çakır Ego Grup Medya bünyesinde hayata geçirilecek olan yeni TV programı ile ekranlara dönecek.

Kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışılacağı program hafta içi her gün canlı olarak yayınlanacak.

Yalçın Çakır'ın Müge Anlı'ya rakip olacağını Medyaradar'ın tv dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi duyurmuştu.

YALÇIN ÇAKIR KİMDİR?

Yalçın Çakır, gazeteciliğe henüz 15 yaşında 1978 yılında Hürriyet Gazetesi'nde serbest bölge muhabiri olarak başladı. Bir yandan okurken, ailesinin ekonomik şartları gereği çalışmaya başlayan Çakır, okuldan sonra taksi duraklarında telefonlara bakarak evin geçimine katkı sağladı.Geceleri gazinolarda fotoğrafçılık da yapan Çakır, Milliyet, Cumhuriyet ve Yeni Asır Gazetelerinde'de çalıştı.

Gençlik yıllarında Beşiktaş Spor Kulübü'nde Boks sporu ile uğraştı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mezunu olan Çakır, bir süre de Nurettin Sözen İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı iken onun danışmanlığını yaptı. 1992'den bu yana, 2 kez ara vermesine rağmen Flash TV'de çalışıyordu. 2004 yılında aşırı stresten kalp krizi geçiren Yalçın Çakır, Flash TV'de Düzlem ayna, yüzyüze, flaş ekip, evlat acısı, evlat hasreti programlarını hazırladı. 2007'den beri sunuculuğunu yaptığı Gerçeğin Peşinde programı, Ağustos 2012 tarihinde son buldu. Yalçın Çakır, Flash TV'de 2013 yılından bu yana ana haber bültenini sunuyordu.

MEDYARADAR/ÖZEL