Yapımcı Burhan Özkan: 'Fırat Tanış iftira atıyor'

'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam'ın yapımcısı Burhan Özkan’la zehir zemberek bir açıklama yaparak diziden ayrılan Fırat Tanış arasındaki söz düellosunda sıra Özkan’da.

Yapımcı Burhan Özkan: 'Fırat Tanış iftira atıyor'

Yapımcı, Tanış’ın kendisine iftira attığını savunuyor

Fırat Tanış pazar günü, sosyal medyayı kullanarak evinin taksitlerini ödeyemediği için icra takibi başlatıldığını ve tedavi için izinli olduğu günlerde  sete çağırarak yapımcı Burhan Özkan’ın kendisine mobbing uyguladığını öne sürmüştü.
 
Özkan, Tanış’ın iddialarına bir basın açıklamasıyla yanıt verdi. Nuri Fırat Tanış olarak hitap ettiği oyuncuyu, haksızlık ve manipülasyon yapmakla suçlayan Özkan, “Dizimizden ayrılma gerekçesi olan iddiaları, daha ilk maddeden itibaren asılsızdır. ‘Yapımcı, evimin taksitlerini ödeme sözü verdi ve bu sözü tutmadı’ diyor. Koca bir yalan! Ben böyle bir söz vermedim” dedi.

Yapımcının bu konudaki açıklaması şöyle devam etti: “Biz dizi daha bir bölüm bile gösterilmeden  6.5 bölüm parası ödedik. Yeni sezonda 65 bin TL peşin para aldı. Nuri Fırat Tanış’a hiçbir söz vermediğim halde sırf ona destek olmak adına bedelli askerlik parasını da, ev taksitlerini yatırabileceği kadar parayı da kendisine ödedim.”

Ve hastalık bahsi... Yapımcı Özkan, “Kronik hastalığını sömürüyor. Nuri Fırat Tanış tedavisi dolayısıyla haftanın üç günü sete gelemeyen bir oyuncumuzdu. Buna rağmen onun tedavi günlerinde ortalıkta dolaştığı çoktur” diyerek oyuncuya mobbing uyguladığı iddiasının da gerçekleri yansıtmadığını savundu.