Yapışık Kardeşler'in fragmanı tık rekoru kırdı

İlker Ayrık’ın yönettiği, Hakan Bulut ve Ivana Sert’in başrollerini paylaştığı “Yapışık Kardeşler”in fragmanı yayınlandı.

Yapışık Kardeşler'in fragmanı tık rekoru kırdı

30 Ocak’ta vizyona girecek olan ve başrollerinde İlker Ayrık, Hakan Bulut ve Ivana Sert’in oynadığı, Halil Sezai, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Fatmagül Fakı, Bülent Şakrak, Fırat Tanış gibi zengin oyuncu kadrosuna sahip, yılın en komik ve en flaş filmlerinden olmaya aday Yapışık Kardeşler’in fragmanı yayınlandı.

Fragman, hem yerel dokusu olan hem de çok renkli, bol kahkahalı ve eğlenceli bir film vaad ediyor. 

YOUTUBE’DA FRAGMANI 1 GÜNDE 150.000 KEZ İZLENDİ

Üstelik Youtube haricinde internette izlenme oranları da çok yüksek. Örneğin filmin Facebook sayfasındaki fragmanı 140.000 kere izlendi… Haber siteleri, diğer video siteleri de hesaba katıldığında; Yapışık Kardeşler Fragmanının Sadece 1 Günde İnternetteki Toplam İzlenmesi 500.000’i geçti...

FRAGMANIN SÜPRİZİ BOL

Ben Bilmem Eşim Bilir’in muzip ve eğlenceli sunucusu İlker Ayrık, Hakan Bulut’la yapışık kardeşler olarak çıkıyorlar karşımıza.

Fragmanın en ilgi çekici noktalarından biri de Halil Sezai… Halil Sezai minarede ezan okuyor. İlk kez bir komedi filminde oynayan Halil Sezai bu filmde ne kadar iyi bir komedi oyuncusu olduğunu göstereceğe benziyor.

YAPIŞIK KARDEŞLER FİLMİNİN FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ...