'Yaramaz' çocuğa okulda sakinleştirici hap!

Ankara Adnan Menderes İlkokulu’nda anaokulu öğretmeni N. S’nin yaramazlık yaptığı gerekçesiyle 5 yaşındaki öğrencisine sakinleştirici ilaç verdiği iddia edildi.

'Yaramaz' çocuğa okulda sakinleştirici hap!
KOLTUKTA UYUYA KALDI

Bugün'den Fatma Eren'in haberine göre Sincan’da anaokulu öğrencisi oğlu Enes P’yi okuldan almaya giden anne Özlem P, oğlunun arkadaşlarından “Enes yaramazlık yaptı. Öğretmen de ona akıllı olması için ilaç içirdi” sözüyle şoke oldu.

Başta duyduklarına inanmayan veli, “Ancak eve gelir gelmez oğlum koltukta uyuya kaldı. İki saat kalkmadı. Enes’e ‘Öğretmenin başın ağrıdığı için mi sana ilaç verdi’ diye sordum, ‘yaramazlık yaptığım için verdi’ dedi” diye konuştu. Ertesi gün durumu okul yönetimine ileten anne, ‘Aramızda çözelim’ sözü üzerine soluğu savcılıkta aldı. Özlem P, oğlunun 12 yerine öğretmeni tarafından her gün “Yaramazlık yapıyor” gerekçesiyle 1,5 buçuk saat önce dersten çıkarıldığını da ileri sürdü.

Öğretmene soruşturma

Okul yetkilileri “Aile bize durumu yazılı bir dilekçeyle bildirmesi gerekiyordu ancak böyle bir şey gelmedi. Artık olay yargıda” ifadesini kullandı. Öğretmen N. S. ise açıklama yapmaktan kaçındı.