Yasak aşk cinayeti

Antalya’nın Serik İlçesi’ne bağlı Belek’teki bir otelin per so - nel lojmanında yaşanan olay iddialara göre şöyle meydana geldi:

Yasak aşk cinayeti

Güvenlik görevlisi olan Ferit Önal (30) ile İnci Önal (28) 4 yıl önce evlendi ve 2 yıl önce ayrıldı. Geçen yıl çift yeniden bir araya geldi ancak 2 ay önce İnci Önal, eşini terk etti. Önceki gece saat 23.00 sıralarında Ferit Önal, İnci Önal’ın çalıştığı otele gitti. Otelin animasyon kulübünde çalışan eşini bir süre takip eden Ferit Önal, eşiyle aynı otelde çalışan Hüseyin Ataç’ı (33) el ele gördü.

5 EL ATEŞ ETTİ
İkilinin beraber lojmana girdiğini gören Ferit Önal, tel örgüden atladı. Bir süre eşinin odasından gelen sesleri dinleyen Önal, daha sonra kapıyı çalarak eşinden kapıyı açmasını istedi. Eşinin “Git başımdan, seni istemiyorum” sözleri üzerine çılgına dönen Önal, kapıyı kırdıktan sonra eşi İnci Önal’a tabancayla 5 el ateş etti. Ardından aynı odada bulunan ve kaçmaya çalışan Hüseyin Ataç’a silahını doğrultan Ferit Önal, 3 kurşun da Ataç’a sıktı. Olay yerine giden jandarma ekipleri cesetlerin başında bekleyen Ferit Önal’ı gözaltına aldı. Önal ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Soner ÖZCAN