Yasak aşkı, Ömer Dinçkök'ü terk etti!

70 yaşındaki Ömer Dinçkök, 35 yaşındaki yasak aşkı Eylül Deniz Çolak tarafından terk edildi. İddiaya göre ayrılığın sebebi ise sosyetik iş adamının genç sevgilisine istediği 2 milyon dolarlık villayı almaması.

Yasak aşkı, Ömer Dinçkök'ü terk etti!
Takvim'de yer alan özel habere göre sosyetik işadamı Ömer Dinçkök'ün oyuncu Eylül Deniz Çolak'la yaşadığı yasak aşk, 'tamamen duygusal' bir sebeple bitti! 38 yıllık eşi Ayşegül Dinçkök'ü uzun süredir Çolak'la aldatan Ömer Dinçkök, ne yardan ne serden vazgeçince güzel oyuncu, kısa süre önce resti çekti.

Çolak, iddiaya göre kendisinden 35 yaş büyük Dinçkök'e "Bunca sene sana ve aşkımıza emek verdim. Bunun mükafatı gizli saklı ilişki yaşamak mı olacaktı? Harcadığım yılların karşılığı olarak Zekeriyaköy'den bir villa almanı istiyorum" dedi.

Yasak aşkı, Ömer Dinçkök'ü terk etti!

SOSYETE DÜNYASI BUNU KONUŞUYOR

Dedikodulara göre Dinçkök'ten Sarıyer'de 2 milyon dolarlık (yaklaşık 7 buçuk milyon lira) lüks bir villa almasını isteyen Çolak'ın bu talebi karşılıksız kalınca da ilişki bitti... Güzel oyuncu, iş adamını ayrılık sonrası ilk iş olarak da instagram'da takipten çıkardı.

İstanbul gecelerinin yanı sıra sık sık yurt dışı tatillerine de çıkarak yasak aşkıyla kaçamak yapan Ömer Dinçkök'ün genç sevgilisine, "Ben duygularımla hareket ediyorken senin amacın başka" dediği de konuşulanlar arasında....

Yasak aşkı, Ömer Dinçkök'ü terk etti! - Resim : 2

Bu dedikodular üzerine ise gözler eşinin yıllardır çapkınlıklarından yaka silken ve hatta iş adamını sosyal medyada takibi bırakan Ayşegül Dinçkök'e çevrildi.

Yasak aşkı, Ömer Dinçkök'ü terk etti! - Resim : 3

Sosyetenin ünlü isimlerinden Ayşegül Dinçkök, yıllarca eşi Ömer Dinçkök'ün Eylül Deniz Çolak'la yaşadığı aşkı bilse de sessiz kalmayı tercih etti.

Yasak aşkı, Ömer Dinçkök'ü terk etti! - Resim : 4