Yaşar Alptekin başından geçenleri anlattı!..

Darp edilip, zorla senet imzalatılan Yaşar Alptekin ilk kez konuştu: "Dayak yemek gücüme gitti. Kendimi eve kapattım..."

Yaşar Alptekin başından geçenleri anlattı!..

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin'in başı, tescilini aldığı ‘5 VAKİT NAMAZ' yazılı tişörtlerini pazarlamak isterken derde girdi. Alptekin, kendisini “Tişörtlerinizi Araplara pazarlamak istiyoruz” diye arayan kişiyle buluştu. Alptekin'den önce para isteyen kişiler, ardından tartaklayıp 10 bin liralık senet imzalattı.

‘AYAĞINA SIKIN'

Olayla ilgili ilk kez konuşan Yaşar Alptekin, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Laleli'de bir daireye gittim. İçeri girince kapılar kilitlendi. Bir adam çıkıp, ‘Yurtdışına kaçmam gerekli. Bana para vereceksin' dedi. Param olmadığını söyleyince bir senet çıkarıp ‘imzala'dedi. Karşı çıkınca darp etmeye başladılar. Sonra motorumu istedi. Vermeyince ‘Ayağına sıkın'dedi.Mecburen imzaladım. Çıktıktan sonra ne yapacağımı bilemedim. 52 yaşındayım, ilk kez dayak yedim.Psikolojim bozuldu. Utancımdan ağladım.Çok gücüme gitti. Günlerce eve kapandım. Sonra karakola gidip şikayetçi oldum. Zanlılar bulundu, mahkemede hesaplaşacağız."

GÜLDEN AVUÇ / BUGÜN İNTERNET SİTESİ