Yaşar Alptekin'e gece yarısı şoku!

Ünlü oyuncu, model ve dansçı Yaşar Alptekin geç saatte cübbe ve sarıkla dolaşınca şikayet edildi...

Yaşar Alptekin'e gece yarısı şoku!
İHA'nın haberine göre Yaşar Alptekin, film çekimi için geldiği Amasya’da üstlendiği 'cin çıkartan hoca' rolüne daha iyi adapte olmak için giydiği cübbe ve başındaki sarık ile geç saatlerde sokaklarda dolaşırken kıyafetinden şüphelenen bir vatandaş tarafından polise şikayet edildi. Alptekin, ihbarı üzerine polis tarafından kimlik sorgulamasına tabi tutulduğunu söyledi.

Kültür ve turizm şehri Amasya’nın son derece güvenli bir şehir olduğunu ve kadınların bile geç saatlere kadar cadde ve sokaklarda güvenle dolaştıklarını gözlemlediğini anlatan Yaşar Alptekin, “Rolüme adapte olmak için bu kılıkla dolaştım bu akşam. İleride iki polis arabası beni çevirdi. Arabadan indiler. ‘Kimlik kontrolü’ dedi. Ben tabi kendimden eminim. O eminlikle kimliğimi çıkardım. memur beyler şaşırdı tabii. Bu adam şüpheli ama çok rahat davranıyor. Daha da şüphelendiler benden. Sonra baktılar ki Yaşar Alptekin. ‘Ağabey ne yapıyorsunuz burada?’ dediler. ‘Film çevirmek için’ dedim. Bir duyarlı vatandaş beni ihbar etmiş. Normalde sinirlenmem lazım. Benim hoşuma gitti. Demek ki burada hala o duyarlı insanlar var. Çünkü biz toplum olarak sorumluyuz. Dolayısıyla demek ki ben şüpheli durmuşum ki polislere ihbar edilmiş. Polislerin de bu konuda titiz davranmaları çok hoşuma gitti. Bana yaklaşmaları yani. Şüpheli şahısım ama suçlu değilim yani. Yaklaşımları, kibar davranmaları filan hoşuma gitti” diye konuştu.

''GÜNDELİK HAYATTA DA BÖYLEYİM''

42 yaşında maneviyata yönelmesinin ardından 11 yıldır namaz kılıp gündelik hayatta da rolüne benzer şekilde giyindiğini anımsatan Yaşar Alptekin, “Rol gereği böyleyim ama aslında gündelik hayatta da böyleyim. Ama bu kadar abartılı değilim yani. Sarıkla dolaşmıyorum. Yine takkem var. Sarığı ancak Cuma günleri takıyorum. Efendimizin sünneti doğrultusunda sürmemi sürüyorum” dedi.