Yasemin Özilhan: "Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum"

Bir dondurma markası ile dünyanın en prestijli kozmetik markalarından biri olan firma, yazın ilham veren işbirliğini duyurdu. Davete birçok ünlü isim katıldı. Davete ev sahipliği yapan Yasemin Özilhan, yaz için en sevdiği rengin dondurma paketlerine yansımasından mutlu olduğunu dile getirdi.

Yasemin Özilhan: "Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum"
Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre bir dondurma markası ile dünyanın en prestijli kozmetik markalarından biri olan firma, yazın ilham veren işbirliğini duyurdu. Davete birçok ünlü isim katıldı. Özel etkinliğe katılan isimler arasında Yasemin Özilhan, Melisa Aslı Pamuk, Ece Yaşar ve Çiğdem Batur gibi isimler vardı.

"OYUNCULUK YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Davete ev sahipliği yapan Yasemin Özilhan, yaz için en sevdiği rengin dondurma paketlerine yansımasından mutlu olduğunu dile getirdi. 9 yıldır televizyondan uzak olan Özilhan, "Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum. Bıraktığım dönemlerde çok sayıda teklif geldi. Kabul etmediğim için artık gelmiyor. Düşünmüyorum" diye konuştu.

"Gelen tekliflerde 'Acaba geri dönsem mi?' dedirtecek bir proje olmadı mı?" sorusuna Özilhan, "Oldu, çok güzel bir diziydi. Çok etkiledi beni ama benim çocuklarım var. Dizinin adını vermeyeyim, söylemek olmaz" diye yanıt verdi.

Yasemin Özilhan: "Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum"