Yasin Öztekin: "Jübilem Göztepe'de"

Başarılı futbolcu, Göztepe’de yeni bir hikaye yazmak istediğini belirterek “Futbolu burada noktalamak istiyorum. İzmir’den ancak başkanım ‘Git’ derse giderim” dedi.

Yasin Öztekin: "Jübilem Göztepe'de"
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre sezon başında Galatasaray'dan Göztepe'ye geldiğinde herkesin kuşkuyla baktığı ancak 6 aylık performansıyla transfer gündeminin ilk sırasına yerleşen Yasin Öztekin, geleceği ile ilgili Yeni Asır Gazetesi'ne son derece önemli açıklamalarda bulundu. Ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin de gündemine gelen yıldız oyuncu, kariyerini Göztepe'de noktalamak istediğini ifade etti.

ANCAK KOVARLARSA GİDERİM

Fenerbahçe'nin teklifinin elbette gurur verici olduğunu belirten Yasin, "Ben Göztepeliyim, Göztepeli futbolcuyum. Burada yeni bir hikaye yazmak istiyorum" dedi. Göztepe'den ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini belirten Yasin, "Ben hiçbir zaman 'Gitmek istiyorum' demedim. Göztepe tarihi, camiası, yönetimi ve o muhteşem taraftarlarıyla çok büyük bir kulüp.

KULÜBE HİZMET EDECEĞİM

Yakında yapımı tamamlanacak yeni stadımız açıldıktan sonra İzmir'de ben her şeyi başarabileceğime inanıyorum. Eğer Avrupa'ya gideceksem, Göztepe ile gitmek isterim. Buradan ayrılmam için, başkanımız Mehmet Sepil'in bana 'Git' demesi gerekiyor. Ailemle birlikte bu kentte öyle mutluyuz ki, muhteşem bir teklif gelse bile düşünürüm. Benim hedefim futbol hayatımı burada noktalamak daha sonra Göztepe bünyesinde hizmete devam etmek"
dedi.

KARİYER REKORU KIRACAĞIM

Göztepe'de ilk yarıda 7 gol atıp, 2 de asist yaparak takımın en skorer ismi olmayı başaran Yasin Öztekin, "Buraya geldiğimde, 'Çok iyi olacağım' dedim. Bu zamana kadar gösterdiğim performansı bu sene göstermem lazım. Çok iyi çalışıp en iyi sezonumu geçirmek istiyorum. Sezon sonunda da kendi kariyer rekorumu geçip, daha fazla gol ve asist yapmayı hedefliyorum. Bu kulübe geldiğimde 'Varlığım hissedilecek' demiştim. Daha zamanı gelmedi" şeklinde konuştu.

ÇOK FARKLI BİR GÖZTEPE OLACAK

Göztepe'nin yeni teknik direktörü Kemal Özdeş ile ilk kez çalıştığını vurgulayan Yasin Öztekin, "Kemal hoca Spor Toto Süper Lig'de uzun yıllar boyunca çalışmış, son derece disiplinli ve tecrübeli bir teknik direktör. Antalya'da çok iyi, ağır antrenmanlar geçiren bir Göztepe var. Kemal hoca bunu gerçekten çok iyi sağlıyor. Motivasyon konuşmalarını çok iyi yapıyor. Kimse merak etmesin ikinci yarıda çok farklı Göztepe geliyor" dedi.

TARAFTARLAR DESTEK VERSİN

"Evimizde taraftarımızla çok güçlüyüz, deplasman fobisini de Kemal hoca ile yeneceğiz" diyen Yasin Öztekin, "Sahaya çıktığımda taraftarlar, 'Yasin' diye bağırdığında o gücü alıyorum. Taraftar ne kadar destek verirse, o gücü o kadar sahaya yansıtıyorum. Onlardan ricam, kendi hesabımdan açıklama yapmadıkça hiçbir şeye inanmasınlar. Sadece bana destek versinler' dedi.

SERDAR'IN GELİŞİ KANADA GÜÇ KATTI

Göztepe ara dönemde ilk transferini İspanyol ekibi Huesca'dan Serdar Gürler'i 1.5 yıllığına kiralayarak yaparken, kanatlar güçlendi.

Mevcut kadroda sağ kanatta Halil Akbunar, solda ise Yasin Öztekin gibi yıldızlara sahip olan Göz- Göz, Serdar Gürler'in gelişiyle rakiplere korku saldı. Sağ kanatta forma giyen ve Osmanlıspor'daki performansıyla La Liga'ya transfer olan Serdar, alt yapıdan yetişen Halil ile forma rekabetine girecek. Kulüp henüz transferle ilgili resmi açıklama yapmazken futbolcunun iki gün içinde de Belek kampına dahil olması bekleniyor.

KUPA SEVİNCİ YAŞAMAK İSTERİM

Beto Pimparel, Antalya kampından taraftarlara mesaj gönderdi. Göztepe ile 1.5 yıllık daha kontratı bulunan 36 yaşındaki Porekiz'li eldiven, "36 yaşındayım ama ruh için rakamların fazla bir önemi yok. Ben; ruh, kafa ve fiziksel olarak kendimi 20 yaşında hissediyorum. Burada kupa benim için çok özel olacak. Kaptan olarak hepimiz kendimizi bu takıma adamış durumdayız. Bu takım için terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Taraftar 2. yarıda çok hırslı ve mücadeleci bir Göztepe izleyecekler" dedi.
Konular Spor Haberleri